Omurga ürpertici kehanetler: Baba Vanga'nın 2023 yılı için korkutucu 5 kehaneti - Öngörüleri yüzde 85 doğru çıktı

Omurga ürpertici kehanetler: Baba Vanga'nın 2023 yılı için korkutucu 5 kehaneti - Öngörüleri yüzde 85 doğru çıktı

11 Eylül ve Brexit'i öngördüğü iddia edilen Baba Vanga olarak dünya çapında bilinen kör kâhin, ölümünden önce 2023 için beş korkunç kehanet yapmıştı.

12 yaşında görüşünü kaybeden kör mistik , 2023'te feci güneş fırtınaları, nükleer bir patlama ve doğal doğumların sona ermesini öngördü. Balkanların Nostradamus'u olarak adlandırılan Baba Vanga'nın öngörülerinin yüzde 85 oranında doğru olduğu ve Çernobil trajedisini, Prenses Diana'nın ölümünü ve Sovyetler Birliği'nin dağılmasını içerdiği söyleniyor.

Birkaç ay içinde 2023'e girerken pek çok kişi iyi haberler almayı umuyor olsa da, Baba Vanga'nın tahminleri karanlık ve karanlık dolu.

DÜNYANIN ROTASI YÖRÜNGESİNİ DEĞİŞTİRECEK

Baba Vanga, 2023'te Dünya'nın yörüngesinde bir şekilde bir değişiklik yaşayacağını öngördü - ancak bunun ayrıntıları verilmedi.

Bu değişiklik ne olursa olsun, gerçekten meydana gelirse, yıkıcı sonuçları olabilir.
Gezegen mükemmel bir dengede konumlandırılmıştır ve bu nedenle en ufak bir değişiklik bile iklim ve deniz seviyelerinde istenmeyen ve son derece zararlı değişikliklere neden olabilir.

Dünya güneşe biraz daha yaklaşırsa, evimiz artan radyasyon ve yeni yüksekliklere sıçrayan sıcaklıklarla karşı karşıya kalacaktı.

Bu, buzulların hızla erimesine, deniz seviyelerinin yükselmesine neden olacak ve değişimle başa çıkmak için küresel bir acil durum ortaya çıkacaktı.

Bununla birlikte, gezegen güneşten biraz daha uzaklaşırsa, saatlerce süren karanlığın olduğu bir buzul çağına girecek ve Dünya'daki yaşam için çok farklı bir dizi feci etkiye neden olacaktık.

BİYOLOJİK SİLAHLER İNSANLARI ÖLDÜRECEK

Vanga'nın ayrıca "büyük bir ülkenin" insanlar üzerinde biyolojik silah çalışmaları yapacağını ve bunun da binlerce insanın ölümüyle sonuçlanacağını öngördüğü iddia ediliyor.

Ancak bu noktada, Birleşmiş Milletler Biyolojik Silahlar Sözleşmesi bu tür deneylerin yapılmasını yasaklıyor.

Buna rağmen , arka planda potansiyel biyolojik silah bölümleri çalıştırdığı düşünülen Çin gibi bazı ülkeler var .

baba-vanga-kehanet.jpg

NÜKLEER PATLAMA

2023 için yaptığı pek çok öngörü arasında, Baba'nın potansiyel bir nükleer santral patlaması konusunda uyardığı iddia ediliyor. Bu ürkütücü tahmin, Çernobil felaketiyle ilgili sözde tahmininden sonra geliyor.

Bu kehanet, ülke liderleri arasında Ukrayna'da bir nükleer felaketle ilgili endişeler arttıkça endişe verici olacak .

Rusya , savaş çevrelerinde gelişmeye devam ederken Zaporizhzhya Nükleer Santrali'nin (ZNPP) kontrolünü elinde tutuyor .

Rus işgalcilerin fabrikada yapacağı küçük bir hata, birçok Avrupa ülkesi için korkunç sonuçlar doğuracak bir felaketle sonuçlanabilir .

GÜNEŞ TUSUNAMİSİ

Bir başka tahmin, oldukça belirsiz olsa da, Dünya gezegeninde daha önce hiç görülmemiş bir ölçekte büyük bir güneş fırtınasının gelişidir.
Güneş fırtınaları, güneşten bir enerji patlaması serbest bırakıldığında, elektrik yükleri, manyetik alanlar ve Dünya'ya doğru fırlayan radyasyon gönderildiğinde meydana gelir.

Bunlar birçok kez yaşanmış olsa da, Kuzey Işıklarının yeşil tonu gibi sadece gökyüzünde bir fenomen olarak görülmüştür.

Baba Vanga'nın öngördüğü bu daha güçlü güneş fırtınaları, teknolojiye zarar verebilir ve hatta kitlesel elektrik kesintilerine ve iletişim arızalarına yol açabilir - bu da bir dizi sorunu karıştırabilir.

Fütüristlerden bazı ayrı uyarılar, bu tür olayları "Karanlık Çağlara" geri atılacağımız an olarak tanımlar.

baba-vanga.jpg

LABORATUVAR DOĞUMLARI

2023 için son iddia, yasaklanacağını tahmin ettiği doğal insan doğumlarının sona ermesini içeriyor.

Distopik projeksiyon, hükümet liderlerinin doğumları yasakladığı ve tüm insan yaşamının bir laboratuvarda yetiştirilmesi çağrısı yaptığı iddiasıyla ortaya çıkacaktı.

Liderler ve tıp uzmanları kimin doğacağına karar verirken, ebeveynler de saç rengi ve göz rengi gibi özelliklerini ve görünüşlerini özelleştirebilecekler.

Bu kesinlikle Baba'nın daha tuhaf tahminlerinden biri ve bazılarının doğum oranlarının yavaşlamasına ilişkin korkularını besliyor.


Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN