Temiz Çamaşırlar Hala Kötü Mü Kokuyor? Bu Mucizevi Numara Bu Sorunu Anında Çözecek!

Temiz Çamaşırlar Hala Kötü Mü Kokuyor? Bu Mucizevi Numara Bu Sorunu Anında Çözecek!

Temiz çamaşırlarınız hala kötü mü kokuyor? Bu harika yöntem sayesinde bu sorununuzu ortadan kaldıracağız. Sihirli malzemenin zaten evinizde sahip olmanız oldukça muhtemeldir.

Çamaşır makinenizi çamaşırlarınızı yıkamak için kullanıyorsunuz. Ancak, çamaşır makinenizin sürekli başka şeyler yıkaması, kendisinin temiz kaldığı anlamına gelmez. Peki, çamaşırlarınızda hala kötü koku mu var? Bunun neden olduğunu ve bundan nasıl kaçınabileceğinizi öğrenmek için hızlıca okumaya devam edin.

Sonunda ertelediğiniz büyük çamaşır yığınını tamamen yıkamayı başardınız ama çamaşır makinesinden çıkmış olsada hala güzel kokmuyor. Bunu kimse istemez. Gittikçe daha fazla deterjan ve yumuşatıcı kullanmayı bırakın, bu çamaşırlarınızın daha iyi kokmasına neden olmaz. Bu sorunun nasıl çözüleceğini açıklayacağız.

haberici-001.jpg

KİRLİ ÇAMAŞIR MAKİNESİ

Bu, çamaşır deterjanınızın markası veya yumuşatıcınızın kokusuyla ilgili değil. Çamaşırlarınızdaki kötü koku her zaman kirli çamaşır makinesinden gelir. Çamaşır makinenizi derinlemesine temizlemek için uzmanları çağırmadan önce kendiniz deneyebileceğiniz birkaç şey var. Gerçekten tek bir şeye ihtiyacın var.

Hangi sihirli malzemeye ihtiyacınız olacağını merak ediyor musunuz? O zaman okumaya devam edin.

BULAŞIK MAKİNESİ TABLETİ

Çamaşır makinenizi temizlerken yapılacak ilk şey toz bezi kullanmaktır. Önce kuru bir bez kullanın ve ardından ıslak bir bezle içeri girin. Deterjan bölmesini çıkarın, sabun ve suyla iyice temizleyin. Ardından çamaşır makinesinin ağzındaki lastik parçayı ıslak bir bezle temizleyin. Ve son olarak bitirmek için iki adet bulaşık makinesi tabletini çamaşır makinesinin içerisine atın ve 90 derecelik bir döngüde boş olacak şekilde çalıştırın.

haberici2-003.jpg

SORUNDAN KAÇINMAK

Açıkçası, hepimiz biliyoruz ki en iyi şey sorundan en başta kaçınmaktır. Bu temizleme rutinini ayda bir kez yapmayı deneyin. Ayrıca her çamaşır yıkadıktan sonra çamaşır makinesinin kapağını biraz açık tutmalısınız. Bu, özellikle bayat ve kötü kokulardan kaçınmanıza yardımcı olacaktır.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN