Tesettüre girdiğini açıklamıştı! Ferdi Tayfur'un kızı Tuğçe Tayfur'un yeni imajı tepki topladı: 'Kafası karışık...'

Tesettüre girdiğini açıklamıştı! Ferdi Tayfur'un kızı Tuğçe Tayfur'un yeni imajı tepki topladı: 'Kafası karışık...'

Geçtiğimiz aylarda tesettüre girme kararı aldığını açıklayarak adından söz ettiren Ferdi Tayfur'un kızı Tuğçe Tayfur, yeni imajıyla tepki topladı. Tuğçe Tayfur'un yeni imajı 'kafası karışık' yorumlarını da beraberinde getirdi.

Geçtiğimiz aylarda sahnelere veda ettiğini açıklayan daha sonrasında ise tesettüre girme yolunda adımlar atarak dikkatleri üzerine çeken ünlü şarkıcı Ferdi Tayfur ile ünlü oyuncu Necla Nazır'ın kızı Tuğçe Tayfur'un yeni imajı herkesi şaşırttı.

Geçtiğimiz yıl Burak Kalfa ile nişanlanan ancak sadece 16 gün sonra Kalfa'dan ayrılan Tuğçe Tayfur, tesettüre girme yolunda adımlar attığını açıklamış daha sonrasında ise bu kararından vazgeçtiğini duyurmuştu. Sosyal medya hesabı aracılığıyla yeni tarzını paylaşan Tuğçe Tayfur, yeni imajı ile tepki topladı. Ünlü ismin yeni imajı sosyal medyada kısa süre içerisinde gündem oldu.

Yeşilçam yıldızı olan annesi Necla Nazır gibi maneviyata yönelen Ferdi Tayfur'un kızı Tuğçe Tayfur gündemden düşmüyor. Geçtiğimiz aylarda "Maneviyatım ağır basıyor" diyerek tesettüre girme yolunda adımlar attığını açıklayan Tuğçe Tayfur, bu kez de şortlu imajını paylaştı.

Son günlerde eski nişanlısı Burak Kalfa'dan şiddet gördüğünü ve tehditlere maruz kaldığını açıklamasıyla dikkat çeken ünlü isim son olarak şortlu hallerini paylaştı.

Tesettüre girmekten vazgeçerek şortlu imajını paylaşan Tuğçe Tayfur tepki topladı. Bazı sosyal medya kullanıcıları, ünlü ismin kısa süre içerisinde yaşadığı değişikliği 'kafası karışık' şeklinde yorumladı. İşte Tayfur kızının yeni imajı...

1

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN