Teşkilat dizisinde oyuncu kalmadı! Dizide ayrılıklar seriye bağladı! İşte Teşkilat'ın ipini çekecek bomba ayrılık

Teşkilat dizisinde oyuncu kalmadı! Dizide ayrılıklar seriye bağladı! İşte Teşkilat'ın ipini çekecek bomba ayrılık

TRT1'in en çok izlenen dizileri arasında yer alan Teşkilat'da ayrılık rüzgarları esmeye başladı. Reyting rekorları kıran dizi finale mi gidiyor? Üst üste gelen ayrılık haberlerinden sonra seyirciyi üzen Teşkilat dizisinde bakın bu defa kim veda ediyor? İşte Teşkilat dizisinde patlak veren ayrılık rüzgarları.

2. sezonunu bitirmek üzere olan TRT1'in en çok izlenen dizileri arasında yer alan Teşkilat dizisinde şoke eden ayrılıklar yaşanmaya başladı. Art arda ayrılık haberlerinin geldiği dizide bu defa dizinin sevilen bir ismi daha seyircilerine veda ediyor. İşte Teşkilat dizisinde bomba ayrılık.

teskilat.jpg

O KARAKTER DE DİZİYİ TERK EDİYOR

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre; Reytingleri alt üst eden Teşkilat dizisinde ayrılık çanları çalmaya başladı. Dizinin sevilen karakterleri arasında yer alan ve oyunculuğu ile takdir toplayan Ezgi Şenler, diziye veda ediyor. Pınar Gümüş karakterine can veren Şenler, artık dizide olmayacak. Peki Ezgi Şenler diziye ne zaman veda edecek? Yeni bölümde yer alacak mı? İşte detaylar.

tes.jpg

TEŞKİLAT DİZİSİNDE PEŞ PEŞE AYRILIKLAR

Yeni diziler karşısında son dönemlerde reytinglerinde düşüş yaşanan Teşkilat dizisine bir de ani ayrılık kararları eklendi. Reytinglerinde gerileme yaşanan dizide karakterler tek tek diziye veda etmeye başladı. Son günlerde çok sayıda ismin veda ettiği diziye şimdi de Pınar Gümüş karakterine can veren Ezgi Şenler'in veda edeceği iddia edildi. Tuncer Salman'ın diziden ayrılmasından sonra seyirci Ezgi Şenler ayrılığı karşısında hayrete düştü. Başarılı oyuncu Tuncer Salman, 45. bölümde ölerek diziden ayrılmıştı. Şenler'in ise nasıl diziden çıkacağı merak konusu oldu. Tuncer Salman’ın ayrılığından önce dizinin sevilen diğer karakteri Mete Başkan karakterini canlandıran Mesut Akusta ile Ceren karakterine hayat veren Ezgi Eyüboğlu diziye veda etmişti. Dizide peş peşe ayrılıklar yaşanırken, şimdi de Ezgi Şenler'in veda haberi geldi.

kadin.jpg

DİZİ FİNALE Mİ GİDİYOR? YENİ SEZONA MI?

Gelecek sezonda bu ayrılıkların yerine yeni bir kadro ile ekran karşısına çıkmayı planlayan dizide yeni maceralarında işareti verilmeye başlandı. Kanal D ekranlarında çıkan Yargı dizisinin karşısında kan kaybeden dizi yeni sezonda toparlanmayı planlıyor. 3. sezonda yeni kadrosu ile izleyicinin karşısına çıkacak olan Teşkilat dizisi ayrılık haberlerinden sonra diziye ilişkin final dedikoduları ortaya atılmıştı. Diziden henüz resmi bir açıklama yapılmadı. 2. sezonun bitmesine bir kaç bölümün kaldığı iddia edilirken, dizinin 1 ay içerisinde yaz tatiline girmesi bekleniyor. Eylül ayında ise yeni sezonu ile sevenleriyle bulacağı planlanıyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN