Test: Hangi sıraya otururdunuz? Cevap sizin hakkınızda çok şey anlatacak

Test: Hangi sıraya otururdunuz? Cevap sizin hakkınızda çok şey anlatacak

Hayatta kesinlikle yaptığımız her seçim bir dereceye kadar bir anlam ifade eder ve çok nadiren bu seçimimiz sadece bir tür tesadüftür. Bugün okulu hatırlayacağız, hangi sıraya otururdunuz? Bu testi çöz ve cevabın senin hakkında çok şey ortaya çıkaracak.

Bir masa seçimi yaptıysanız……

1 NUMARA OLDUKÇA HIRSLI

Bu seçim, bu insanların oldukça maksatlı ve hırslı olduklarını gösteriyor. Bu masada, kural olarak, çalışkan öğrenciler oturur. Temel olarak, bunlar orta düzeyde yetenekli öğrencilerdir. Hayatta iyimsersin, hayata çok pozitif yaklaşıyorsun, her zaman başarına inanmaya çalışıyorsun. Boş yere gergin olmayı sevmiyorsun. Çalışkan ve iyi bir insan olduğun için çevrendekiler seni seviyor.


2 NUMARA MAKUL VE DENGELİ

Bu sıra makul ve dengeli bir kişiyi ifade eder. Aşırıya kaçmamak ve hayatta belli bir ölçü ve dengeyi gözetmek. Okulda, zamanınızı her zaman düzgün bir şekilde dağıttınız, ne zaman çalışmanız gerektiğini ve ne zaman rahatlayabileceğinizi biliyordunuz. Öğretmenlerle her zaman iyi bir ilişkiniz oldu. Dünyanın nasıl işlediğini gayet iyi biliyorsun ve bu kurallara nasıl uyum sağlayacağını biliyorsun. Oldukça iyi bir insansın ve nasıl düzgün çalışacağını ve dinleneceğini biliyorsun.

sira-testi.jpg

3 NUMARA İSE NEŞELİ DOSTLARDIR

Üç numaralı masa, "bulutlarda süzülen" insanlara ait, neşeli dostlar. Çok hayal kuruyorsun ve kendi dünyanda yaşıyorsun. İnsanlara tapıyorsun, açık bir insansın ve herkes seni seviyor. Sen anlamsızsın, hayatta her zaman bir mizah anlayışın var.

Okul yıllarında derslere sürekli geç kaldınız, çoğu zaman ders kitaplarını ve kitapları unuttunuz ve öğretmenlerden yorumlar aldınız. Çoğu zaman kendisi için yeni hedefler belirler, ancak her şeyi sona erdirmez.

4 NUMARA MÜKEMMELİYETÇİDİR

Mükemmeliyetçiler genellikle dördüncü sıraya otururlar. Rekabet etmeyi seviyorsunuz ve her zaman diğer insanlardan daha iyi olduğunuzu düşünüyorsunuz. Geçmişte, yani okulda, tüm öğrencileri bir şekilde sollamak için genellikle geceleri bir tür proje yapmanız gerekiyordu. Sen hedeflerine giden ve bunun için her şeyi yapmaya hazır hırslı bir insansın. İnsanlardan ve kendinizden çok şey istiyorsunuz. Sen sorumlu bir insansın.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN