Tıkalı burnu şıp diye açıyor, en doğal ve hızlı yöntem! Soğuk havalarda burun tıkanıklığına son

Tıkalı burnu şıp diye açıyor, en doğal ve hızlı yöntem! Soğuk havalarda burun tıkanıklığına son

Günlük hayatı sekteye uğratan burun tıkanıklığını evde doğal yöntemlerle açmak mümkün. Peki, Burun tıkanıklığına en çabuk ne açar? Burun tıkanıklığı hangi bitki iyi gelir? Burun tıkanıklığı nasıl geçer? Burun tıkanıklığını doğal yollarla nasıl açarız? İşte, burun tıkanıklığını en hızlı açan doğal yöntem...

İnsanın günlük yaşamını olumsuz yönde etkileyen burun tıkanıklığı nefes almayı zorlaştırır ve gece sağlık bir uyku uyumasını imkansız hale getirir. Burun tıkanıklığı grip, nezle, soğuk algınlığı gibi hastalıkların yanı sıra alerji, sinüzit gibi daha farklı sağlık problemleri nedeniyle de ortaya çıkabilir.

Soğuk havalar, beraberinde hastalıkları da beraberinde getiriyor. Birçok insan soğuk havalarda burun tıkanıklığından şikayetçi. Basit ama etkili doğal yöntem sayesinde sinüsleriniz açılacak ve rahat bir nefes alabileceksiniz.

BURUN TIKANIKLIĞINI EN ÇABUK NE AÇAR?

Zencefil, içindeki vitamin ve minerallerle antienflamatuar özelliklere sahip. Bu nedenle burun tıkanıklığını etkili bir şekilde geçirmekte bire bir.

Zencefil ayrıca düşen vücut ısısını artırarak soğuk havalarda içinizi ısıtan bir görev üstlenir. Bağışıklığı güçlendirmede önemli rol oynayan zencefil, bu özelliği sayesinde kış hastalıklarına karşı da koruma sağlar.

ZENCEFİL BURUN AÇAR MI?

Tencerenin içine 1 çay kaşığı taze dilimlenmiş zencefili 2 su bardağı suda 10 dakika boyunca kaynatın. Daha sonra için ve zencefil dilimlerini de yiyin. Zencefilin suyunu ise bir havluya batırın ve sırt üstü uzanarak havluyu alnınıza koyun. Günde 2 defa yapmanız yeterli.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN