Titanik’i Hulk batırdı

Titanik’i Hulk batırdı

Marvel evreninin fantastik kahramanlarını bir araya getiren Avengers serisinin son filmi ‘Endgame’ iki haftadan kısa sürede 2.2 milyar dolar gişe kazancı sağladı. Yapım müthiş başarısıyla, James Cameron’ın 2.1 milyar dolarlık ‘Titanic’ini geride bırakarak ‘gişede en çok hasılat elde eden film’ rekorunu eline geçirdi. Usta yönetmen bükemediği eli sosyal medyada öptü: Titanik’imi batırmak Avengers’a düştü. Film endüstrisinin her zamankinden daha büyük olduğunu kanıtladınız

Tüm zamanların en fazla gişe hasılatı yapan filmlerinin yönetmeni James Cameron tahttan indi. ‘Avatar’ ve Oscar ödüllü filmi ‘Titanik’ filmleriyle tanınan ünlü yönetmen James Cameron’ın krallığını ‘Avengers: Endgame’ alt üst etti. İki haftadan az bir sürede 2.272 milyar dolar gişe hasılatına sahip olan ‘Avengers: Endgame’ Titanic’in 2.187 milyar dolarlık başarısını aştı. Cameron, ‘Avengers: Endgame’in başırısını sosyal medya hesabından tebrik etti. Cameron, şu ifadeleri kullandı: “(Marvel Studios Başkanı) Kevin ve Marvel’daki herkese, gerçek Titanik’i bir buzdağı batırdı. Titanik’imi batırmak Avengers’a düştü.  Lightstorm Entertainment’daki herkes inanılmaz başarınızı selamlıyor. Film endüstrisinin yalnızca hayatta ve iyi durumda olduğunu göstermekle kalmadınız, her zamankinden daha büyük olduğunu da kanıtladınız!”   

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN