Tozkoparan son bölümde şok gelişme: İskender tarihten siliniyor!

Tozkoparan son bölümde şok gelişme: İskender tarihten siliniyor!

İskender'in alıkonulduğu yerde Giovanni'nin defterini bulan Fikri, Salih ile birlikte neler olup bittiğini anlamaya çalışır. Defterde yazılan nota göre casus, solaklar fermanını çalmak üzere İskender'in peşine düşmüştür ve anlaşılan geçmişten günümüze kadar gelmiştir. İşte, yeni bölüm son fragman...

Tozkoparan İskender 22. bölüm özet, beli oldu. İskender ve Mavi Ay okula döndüklerinde hiç beklemedikleri bir haberle karşılaşır. Kasırga'nın verdiği bu habere inanmayan Mavi Ay, soluğu Refika Hanım'ın odasında alsa da umduklarını bulamazlar. Yaşanan son olaylar üzerine Kasırga ile Mavi Ay'ın arası iyice gerilir ve bu gerginlikten en çok etkilenen kişi Sinan olur. Kasırga'nın kışkırtmalarına dayanamayan Sinan, bir pasta savaşının fitilini ateşleyince, Mavi Ay ve Kasırga üyeleri okul kantinini savaş alanına çevirirler.

TOZKOPARAN İSKENDER 22. BÖLÜM FRAGMANI

22. YENİ BÖLÜM NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

Yetenekli oyuncu kadrosuyla gençlerin ilgi odağı olan Tozkoparan İskender dizisinin 22. bölümü, 9 Mayıs 2021 Pazar günü saat 16.00'da TRT 1'de ekranlara gelecek. Tozkoparan İskender tüm bölümler izlemek için dizinin Youtube kanalına göz atabilirsiniz.

Tozkoparan İskender son bölümde neler oldu, hatırlayalım: İskender'in alıkonulduğu yerde Giovanni'nin defterini bulan Fikri, Salih ile birlikte neler olup bittiğini anlamaya çalışır. Defterde yazılan nota göre casus, solaklar fermanını çalmak üzere İskender'in peşine düşmüştür ve anlaşılan geçmişten günümüze kadar gelmiştir. Casus, aradan geçen 550 yıla rağmen hâlâ İskender'i takip etmektedir.

YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Tozkoparan 22. bölüm özeti: ÇL-B taşın yerini tespit ettiğini söyleyince, Fikri ve Salih Vecihi'nin peşine düşerler. Diğer yandan Giovanni de bir eskiciyi takip ederek taşın izini sürmektedir. Birlikte yaptıkları tarih ödevi sunumundan sonra aralarındaki buzları eriten Mavi Ay ve Kasırga takımlarında ise dostluk rüzgarları esmektedir. Ece, daha önceden hazırlamış olduğu Tozkoparan İskender araştırma dosyasını İskender'e hediye eder. İskender dosyayı incelerken, doğduğu köyün, annesinin ve babasının isimlerinin değiştiğini, kendisinden de kıvırcık saçlı yeşil gözlü bir çocuk olarak bahsedildiğini fark eder. Görünüşe göre İskender, tarihten silinmekte ve onun yerini başka bir çocuk almaktadır. Kasırga'yı atlattığını düşünen Mavi Ay, Salih ve Fikri'nin ardından taşın peşine düşer. Ancak Kasırga, Mavi Ay'ın yine kendilerinden bir şeyler sakladığı anlar ve böylelikle Kasırga da Mavi Ay'ın peşine düşer.

312d5ac8-a685-46f5-83bb-198fdb2e80bb.jpg

Kasırga, Mavi Ay'ın sırrını öğrenecek mi? Tozkoparanlar taşı bulabilecek mi? Tarihte İskender'in yerini başka bir çocuk mu alıyor? Tarihten silinmek istemeyen İskender, Rüya'yı ardında bırakıp geçmişe geri dönebilecek mi?

TOZKOPARAN İSKENDER OYUNCULARI KİMLER?

Fotoroman Film'in yapımcılığını üstlendiği Tozkoparan İskender oyuncu kadrosunda; Çağan Efe Ak (İskender), Deniz Erayvaz (Arda), Tuana Naz Tiryaki (Asya), Mert Erdoğdu (Ayberk), Ülkü Hilal Çiftçi (Duygu), Defne Erşen (Ece), Leya Kırşan (Elif), Burak Alkaş (Fikir), Fırat Albayram (Giovanni), Muhittin Korkmaz (Rafet), Sera Tokdemir (Rüya), Esin Gündoğdu (Saniye), Suna Selen (Makbule), Yusuf Gökhan Atalay (Salih), Mehmet Emin Kadıhan (Savaş), Yağız Kılınç (Sinan), Esat Polat Güler (Tayfun) gibi isimler yer alıyor.

TOZKOPARAN İSKENDER 23. BÖLÜM FRAGMANI

TOZKOPARAN SON BÖLÜM İZLE

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN