Trafik kazasında yaralanan Ceyhun Fersoy'dan duygulandıran paylaşım

Trafik kazasında yaralanan Ceyhun Fersoy'dan duygulandıran paylaşım

Amasya’nın Merzifon ilçesinde meydana gelen trafik kazasında yaralanan oyuncu Ceyhun Fersoy taburcu olmuştu. Sosyal medya hesabından duygulandıran bir paylaşım yapan Fersoy, "Gözlerimi kapatıyorum o anı yaşıyorum, açıyorum gerçek olmadığını düşünüyorum. Sanki filmin içinde bir sahneyi oynamış gibiydik, haykırmak isyan etmek istemiyorum, çünkü 3 değerli arkadaşımız bunu istemezdi." dedi.

Amasya'da turne dönüşü meydana gelen trafik kazasında yaralanan oyuncu Ceyhun Fersoy sosyal medya hesabından duygusal bir paylaşım yaptı.

Kazada ekip arkadaşlarını kaybetmenin üzüntüsünü yaşayan Fersoy, evinde çekilen bir fotoğrafı paylaşarak "Sanki filmin içinde bir sahneyi oynamış gibiydik, haykırmak isyan etmek istemiyorum, çünkü 3 değerli arkadaşımız bunu istemezdi." yazdı.

Fersoy, paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

“Nerden başlasam, nasıl anlatsam bilemiyorum… Gözlerimi kapatıyorum o anı yaşıyorum, açıyorum gerçek olmadığını düşünüyorum…Sanki filmin içinde bir sahneyi oynamış gibiydik, haykırmak isyan etmek istemiyorum, çünkü 3 değerli arkadaşımız bunu istemezdi…

Çok değerli yol arkadaşlarımı kaybetmenin üzüntüsünü tarif edemem, Allah düşmanımın başına vermesin… Şimdi ayağa kalkma zamanı…Güçlenip daha iyi olmalıyız, olacağız… Sizlerin sevgisi ve dualarıyla ayaktayız, bu kadar sevildiğimi bilmiyordum…

Arayan, mesaj atan herkese sevgiler… Hepinize tek tek teşekkür ediyorum ve sarılıyorum, iyi ki varsınız. 3 değerli dostlarımız için bu bayrağı devralıp yolumuza devam edeceğiz… Onlara ihanet etmeyeceğiz…"

cv.png

Amasya’da gerçekleşen feci kazada Sergen Deveci, Melis İşiten ve Ceyhun Fersoy'un da bulunduğu minibüs kaza yapmış ve Tolga Güleryüz, Burak Topçu ile Özgür Karataş kaza yerinde hayatını kaybetmişti. Minibüste yaralılar arasında bulunan oyuncu Sergen Deveci, uçak ambulansla getirildiği İstanbul'da ameliyat edilmişti. Deveci’nin tedavisi sürerken aynı kazada yaralanan Ceyhun Fersoy ise hastaneden taburcu olmuştu.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN