Trafikte bunu yapanlar yandı! Tam 20 bin TL cezası var: Ehliyet elden gidiyor!

Trafikte bunu yapanlar yandı! Tam 20 bin TL cezası var: Ehliyet elden gidiyor!

Trafik kurallarına uymama cezası artarken bunu yapmayanlara dev ceza yolda. Yayımlanan habere göre o kurala uymamanın cezası arabanızı sattırır. İşte o kişilere 20 bin TL ceza...

Sürücü belgesi olup araç kullananların uyması gereken trafik kuralları artış gösterirken bununla beraber uyulmama durumunda ki cezalar ise cep yakmaya başladı. Gelen son dakika haberine göre araç içerisinde uyuşturucu madde olan ve o şekilde araç kullananlara çok ağır yaptırımlar getirildi. Ağır cezalara çarptırılacak o kişiler için dev ceza uygulaması başladı.

Aydın'da uyuşturucu kullandığı tespit edilen bir sürücüye çok ağır yaptırımlar uygulandı. O halde trafiğe çıkmak can kayıplarına yol açacağı düşünülürken uygulanacak dev ceza ise cepleri yakacak. Yayaların hayatını tehlikeye attığı ve kurallara aykırı durum olduğundan uyuşturucu kullanımının önüne geçmek için dev ceza uygulaması getirildi.

uyuşturuculu araç sürme cezası

5 YIL EHLİYETE EL KONULDU

Uyuşturuculu olarak araç kullanan kişiye 20 bin 977 TL para cezası uygulanırken bununla beraber 5 yıl süre ile ehliyete el konulduğu açıklandı. Trafikte uyuşturucu kullanmamanın bedeli bu şekilde düzenlenirken ağır yaptırımların kaza sayılarını azalttığı görüldü. Kazalara engel olmak için ve uyuşturucu kullanımını azaltmak için cezaların ağırlaştırıldığı açıklandı. 

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN