Tuğçe Kandemir iğne ipliğe döndü! Diyet listesi ortaya çıktı, haftada 3 kilo verme garantili

Tuğçe Kandemir iğne ipliğe döndü! Diyet listesi ortaya çıktı, haftada 3 kilo verme garantili

Yaz aylarının gelmesiyle birlikte konser vermeye başlayan ünlü şarkıcı Tuğçe Kandemir, verdiği kilolarla herkesi şoke etti. Ünlü şarkıcı kısa sürede öyle bir kilo verdi ki resmen iğne ipliğine döndü. Kısa sürede bir hayli kilo veren Tuğçe Kandemir'in uyguladığı diyet listesi sosyal medyada birçok kullanıcı tarafından araştırılmaya başlandı. Bu diyet listesi ile birlikte haftada 3 kilo vereceksiniz. İşte ünlü şarkıcı Tuğçe Kandemir'in uyguladığı diyet listesi...

Kış aylarında aldığı kilolarla adeta farklı birine dönen ünlü şarkıcı Tuğçe Kandemir, yaz aylarının gelmesiyle birlikte zayıflama kampına girdi. Uyguladığı diyet sayesinde resmen iğne ipliğine dönen Kandemir, son haliyle herkesin ağzını açık bıraktı. Ünlü şarkıcı verdiği kilolarla hayranlarını şoke etti. Kısa sürede bir hayli zayıflayan Kandemir'in uyguladığı diyet listesi sosyal medyada merak konusu oldu. İşte ünlü şarkıcıyı incecik yapan diyet listesi....

ÜNLÜ ŞARKICI İĞNE İPLİĞİNE DÖNDÜ! BU DİYET İLE HAFTADA 3 KİLO VERİN

Son dönemde aldığı kilolarla sık sık eleştiri konusu olan ünlü şarkıcı Tuğçe Kandemir son haliyle herkesi şoke etti. Fazla kilolarından kurtulmak için özel diyet uygulamaya başlayan şarkıcı kısa sürede incecik oldu. 27 yaşında olan Kandemir haftada 3 kilo verdiren bir diyet uyguladığını açıkladı. Kandemir'in son halini görenler gözlerine inanamıyor. Peki, Tuğçe Kandemir'in uyguladığı haftada 3 kilo verdiren diyet nedir, nasıl yapılır?

gfgfggf-15.jpg

TUĞÇE KANDEMİR'İN MERAK EDİLEN DİYET LİSTESİ

PLAN 1

Lapa Planı 2-4 gün boyunca yapılır. Hedef yaklaşık 2-4 kilo verme üzerinedir.

Sabah kahvaltısı: 2 yemek kaşığı yulaf veya mısır gevreği ile bir su bardağı yağsız süt

Öğle yemeği: Bol mevsim sebzeli bir salata veya sebzelerle hazırlanmış buğulama

Ara öğün: 1 bardak limonlu yeşil çay

Akşam yemeği: Izgara et ya da ekmeksiz 1 tabak sulu yemek

b56.jpg

PLAN 2

Bu diyette daha çok çorba yoğunluklu bir beslenme uygulanır. Diyet planına 2 gün boyunca uyulması gerekir. Bu diyette en az1-2 kilo verilmesi beklenir.

Sabah kalkar kalkmaz: Bir fincan sıcak yeşil çay

Sabah kahvaltısı: Unsuz hazırlanmış bir kase sebze çorbası

Öğle yemeği: Çorba ile iki dilim tam buğday ekmeği

Ara öğün: Bir fincan sıcak yeşil çay

Akşam yemeği: Salata ya da çeyrek kepek ekmeğine hazırlanmış bol yeşillik içeren bir sandviç

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN