Tüm burçlar bugün sabah saat 09.22'ye odaklansın! Burçları etkileyecek kesişme başladı...

Tüm burçlar bugün sabah saat 09.22'ye odaklansın! Burçları etkileyecek kesişme başladı...

Ay, Yay burcundaki geçişini, duyarlı Oğlak burcuna geçtiği 09:22'ye kadar sürdürür. Merkür Quincunx Jüpiter ve Venüs seskiquadrate Neptün ile bugün kararlar kolay değil. Merkür, Terazi burcundan ayrılmadan hemen önce Jüpiter ile bu açıyı oluşturur, bu da şu anda alınan kararların pratik olma ihtimalini daha da artırır. Yeteneklerimizi abartabilir veya durumu hafife alabiliriz ya da alternatifler arasında görmüş olabiliriz.

29 EKİM 2022 GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Mars (yarın) yerleşip geri gitmek üzere olduğundan, işleri hafife almak için daha fazla nedenimiz var. Bekleyip görmek en iyisi.

Merkür bu öğleden sonra Akrep burcuna geçiyor ve 17 Kasım'a kadar gizli veya gizli her şeyde gerçekleri arıyoruz. Araştırma, araştırma, gözlemleme ve odaklanma zamanı. Motivasyonları aramak – ne kadar derine gömülürse o kadar iyidir – entelektüel bir ihtiyacı karşılar. Derin konuşmalar lehine yüzeysel iletişim biçimlerini atarız. Akrep son derece keskin, derin ve analitiktir. Düşünme, bu döngü sırasında tek yönlü ve belki de saplantılı olma eğilimindedir.

Boş Ay, 9:11'den, Ay'ın burçları değiştirmeden önceki son açısıyla (Jüpiter'e kare), Ay 09:22'de Oğlak burcuna girene kadar oluşur.

KOÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Mart - 20 Nisan)

Bu cumartesi muhtemelen doğal olarak yapacağınız küçük eylemler, çevrenizdekilerin saygı ve takdirinden yararlanmanızı sağlayacak. Ayrıca normalden daha sosyal biri olabilirsiniz.

Öğleden sonra partneriniz sizden bir şey isteyebilir. Ona tam anlamıyla yardım etmeye özen göstermelisiniz.

BOĞA GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Nisan - 21 Mayıs)

Bugün çok tutarlı görünüyorsunuz, ancak iletişimde bazı engeller olabilir.

Bu engellerden bazıları duygusal. Dolayısıyla bu, sizinle ve kiminle uğraştığınızla ilgili. Etrafınızda pek destekçinizin olmadığını fark ederseniz, çok fazla yorum yapmamaya çalışın.

burcc.jpg

İKİZLER GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Mayıs - 21 Haziran)

Bu cumartesi, kendinizi dedikodunun cazibesine kaptırmayın çünkü gerçekten, bugün söyledikleriniz düşündüğünüzden daha kısa sürede aleyhinize dönebilir.

Şikayet ederek bu gerilimi biraz azaltabileceğinizi hissediyor olabilirsiniz ama aslında yaptığınız şey kendi hayal kırıklıklarınızı başkalarına yansıtmaktan başka bir şey değil.

YENGEÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Haziran - 22 Temmuz)

Bugün kalbinize öncelik verme eğilimindesiniz, bu da muhtemelen romantik bir günden faydalanacağınız anlamına geliyor ya da en azından ruhunuza yönelik yaptığınız araştırmalar size değerli bilgiler sağlayacak.

Ayrıca, kendiniz için belirlediğiniz belirli bir kişisel hedefe ulaşmak için çok hevesli olabilirsiniz ve bugün de bunun üzerinde biraz çalışmaya çalışacaksınız.

ASLAN GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Temmuz - 23 Ağustos)

Çok ulaşılabilir olabilecek bir hedefe ulaşamama nedeninizi haklı çıkarmak için bahaneler arıyorsunuz ve görünüşe göre bugün iletişim kurduğunuz insanların hiçbiri bu hedefe ulaşmanızı sağlamıyor.

Belki de en azından bu hatadan bir şeyler öğrenebilmek için her şeyden önce kendinize karşı dürüst olmalısınız.

burclar.jpg

BAŞAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (24 Ağustos - 22 Eylül)

İster mağduru oynamaya çalışın ister tam tersine, kontrolün sizde olduğunu aşırı derecede göstermeye çalışın, olup biten hemen hemen her şeye karşı aşırı tepki gösterme eğiliminiz var.

Bazı Başaklar, belki de sosyal yaşamlarında uzun süredir devam eden bir anlaşmazlık içinde insanları kendi taraflarına çekmeye çalışabilirler.

TERAZİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Eylül - 23 Ekim)

Önünüzde eğitici bir gün var ama herhangi bir bilginin kapınıza bırakılmasını beklemeyin çünkü bugün işler çok daha incelikli.

Sabrınız muhtemelen yaptığınız işte ödüllendirilecektir. Bu aynı zamanda hava nasıl olursa olsun dışarıda vakit geçirmek için de iyi bir gün, böylece enerjinizi toplayabilirsiniz.

AKREP GÜNLÜK BURÇ YORUMU (24 Ekim - 22 Kasım)

Cömertlik namına açtığınız para musluğunu şimdi kapatmalısınız çünkü bu sizin en iyi gününüz de değil dürüst gününüz de.

Geniş ailenizden biri sizden faydalanıyor olabilir. Bu yüzden sadece durumu objektif olarak okuyamamakla kalmaz, aynı zamanda ailenin bir parçası oldukları için onlara yardım etmek için bu toplumsal baskıyı da üzerinizde hissedebilirsiniz.

burcunuz.jpg

YAY GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Kasım - 21 Aralık)

Bu, tamamen ekonomiyle ilgili bir gün olacak çünkü çoğu endişeniz ve alacağınız ödül bu alandan gelecek gibi görünüyor.

Bu maaş gününüz ya da ödeme yapmanız gereken bir gün olabilir, bununla ilgili tüm strese rağmen mevcut durumdan mutlusunuz.

OĞLAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Aralık - 20 Ocak)

Sosyal hayatınız çok hızlı geliştiği için bu cumartesi dinlenmeye zaman yok. Bir tür etkinliğe katılıyorsunuz veya yalnızca sizin çözebileceğiniz bazı aile sorunlarıyla uğraşmak zorunda kalabilirsiniz.

Tüm bilginizi bir araya getiriyorsunuz ve doğru insanlarla kaynaşıyorsunuz.

KOVA GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Ocak - 18 Şubat)

Vücudunuza fazla yüklenmemelisiniz. Bugünün sizin için önemli bir dersi bu olmalıdır.

Öte yandan, en azından bu cumartesi, kapasitenizden şüphe etmek için hiçbir neden yok. Ayrıca, kendinizi biriyle doğrudan rekabet halinde görüyor olabilirsiniz ve bu düşünceler dikkatinizi dağıtıyor olabilir.

BALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (19 Şubat - 20 Mart)

Bu cumartesi çok fazla enerjiden yararlanacaksınız ve sabah sizin için gerçekten önemli olan şeylere odaklanabilecekken, öğleden sonra işler değişecek.

Motivasyonlarınızın etkisi büyük ölçüde kırılacak ve uzun bir mola verme ihtiyacınız her zamankinden daha fazla kendini hissettirecek. Bazı Balıklar bu sayede bir geri dönüş yapabilecek, diğerleri biraz hüsrana uğrayacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN