Üç resim üç panda: Resimlerdeki 3 pandayı 15 saniyede bulanlar süper zeki çıkıyor!

Üç resim üç panda: Resimlerdeki 3 pandayı 15 saniyede bulanlar süper zeki çıkıyor!

Bu kez karşınızda 3 ayrı optik illüzyon testiyle karşı karşıyayız. Uzmanlar aşağıdaki 3 resime gizlice yerleştirilmiş 3 pandayı 15 saniye içinde bulanların IQ'larının 140'ın üzerinde olduğunu söylüyor...

Üç Resimdeki üç pandayı da bulursanız, IQ'nuz en az 140. Sence bu bulmaca kolay mı? Eğer öyle düşünüyorsanız çok yanılıyorsunuz. Hepimiz bulmaca çözmenin kolay olduğunu düşünürüz. Ancak tüm bulmacalar aynı değildir.

TÜM İNSANLARIN IQ'SU FARKLIDIR

Gerçek şu ki, tüm insanların hesaplanabilecek farklı bir IQ'su vardır. Ama aynı türden bu testleri bir çok kere çözdüyseniz, o zaman zekanızı bir bütün olarak değil, sadece onlarda ortaya konan sorunları ne kadar iyi çözdüğünüzü ortaya çıkarmışlardır..

Düşünme sürecinizin etkinliğini görsel bulmacalar yardımıyla değerlendirmek mümkün ama bunun için gerçekten zor olanlarını bulmamız gerekiyordu. Bu çizimlerin yazarları sinirbilimcilerdir.

SAYFADAN AYRILMADAN ÖNCE ÜÇ PANDAYI DA BULABİLECEK MİSİNİZ?

Eğer sıkılmadan ve sayfadan ayrılmadan önce üç pandayı da bulmayı başarırsanız, IQ'nuzun 140 veya daha yüksek olduğu neredeyse kesindir derler.

Üç pandayı da burada bulursanız, IQ'nuz en az 140.

PANDAYI FİLLERİN ARASINDA BULMAYA ÇALIŞIN

filler.jpg

Görevi karmaşıklaştırıyoruz.

ŞİMDİ DE PANDAYI BU HAPLARIN ARASINDA BUL

haplar.jpg

Ve son olarak, belirleyici görev

PANDAYI BU ŞİŞELERİN ARASINDA BUL

basliksiz-3.jpg

VE ŞİMDİ DE BU ÜÇ RESİMDEKİ PANDALARIN YERİNİ SÖYLEYELİM

filler-1.jpg

haplar-1.jpg

siseler.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (4)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
4 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN