Tuvalet Kağıdını Nasıl Asıyorsun? Tercihin Gizli Kişiliğini Ele Veriyor...

Tuvalet Kağıdını Nasıl Asıyorsun? Tercihin Gizli Kişiliğini Ele Veriyor...

Tuvalet kağıdını asma şekli neden kişiliğinizi şekillendiriyor? İşinizi yaptıktan sonra tuvalet kağıdını rulonun üzerinden kendinize doğru çekerseniz tek kişiliksiniz ama kağıdı ana rulonun altından alırsanız bambaşka bir insan olursunuz. Yuvarlanırsanız, daha baskın bir kişiliğe sahip olursunuz.

2.000 erkek ve kadın denekle yapılan anket tuvalet kağıdı anketi beklenmedik ir sonucu ortaya koydu. Tuvalet kağıdı rulosunu üstten mi yoksa alttan mı takıyorsunuz? İşte bu sorunun yanıtı başkalarıyla ilişkilerinizde ne kadar iddialı olduğunuzu ortaya çıkarıyor.

İlişki uzmanları "Bulgularım, yuvarlanan insanların, yuvarlananlardan daha baskın olduğu hipotezimi destekledi" dedi. Hatta ankette bazı baskın karakterlerin misafirliğe gittiği evlerdeki tuvalet kağıdı rulosunun yönünü dahi değiştirdiğini ortaya çıkardı.

tuvalet-kagidi-rulosu.jpg

YUKARIDAN YUVARLAYARAK ASANLAR

Yuvarlananlar (gevşek ucu duvardan uzakta bırakarak): Tercihini bu seçenekte kullananlar genellikle sorumlu olmak gibi bir yapıları var. Bu insanlar muhtemelen organizasyon ve düzen gibi işleri çok daha rahat bir şekilde yapabiliyorlar. İlginç bir şekilde, bazı insanlar tuvalet kağıdının nasıl asılması gerektiği konusunda o kadar güçlü bir takıntıya sahipler ki misafir gittikleri evlerde tuvalet kağıdı rulosunu ters çevirecekler. Bu tercihi yapanlardansanız baskın bir karakteriniz var. sizler dediğim dedik tipteki insanlarsınız Bu da sizin dezavantajınızdır. Başkalarına da yeri geldiğinde hak vermelisiniz. Hep dediğim dedik olmak size kaybettirir. Bu ince çizgiyi aklınızdan çıkarmayın. Başarılı olmak istiyorsanız bir parça esnek olmalısınız.

tuvalet-kagidi.jpg

ALTTAN YUVARLIYARAK ASANLAR

Altında yuvarlanan (gevşek ucu duvara yakın bırakarak): Tuvalet kağıtlarında bu yanda tercih yapan insanlar genellikle alttan almayı da başarabilen insanlardır. Bu tip insanlar daha rahat, daha güvenilirdirler. Tuvalet kağıdını alttan asanlar hayatlarında "güçlü temellere sahip ilişkiler ararlar". Bu insanlara güvenebilirsiniz ve sıkı dostluklar kurabilirsiniz.

TUVALET KAĞIDI RULOSUNDA TERCİHİ OLMAYANLAR

Tercihi olmayanlar: Tuvalet kağıdı rulosunun alttan mı yoksa üstten mi asıldığının bir önemi yok diyen insanlardansanız çatışmayı en aza indirmeyi seviyorsunuz demektir. Bu insanlar esnekliği takdir etmeyi ve kendilerini yeni durumlara sokmaktan keyif almayı tercih ederler. Çatışmadan nefret ediyorsunuz ve yeni şeyler deneyimlemeyi seviyorsunuz. Bir tercihi olmayanlar genellikle hayatlarında başarılı oluyorlar ve insanlar ile ilişkilerinde belli bir uyum sağlayabiliyorlar.

Peki sizin tercihiniz nedir? Tuvalet kağıdını üstten mı yoksa alttan mı takmayı tercih ediyorsunuz? Yoksa benim için fark etmiyor diyenlerden misiniz? Siz bu 2 bin denekle yapılan test hakkında ne düşünüyorsunuz?

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN