TV100'e veda etmişti! Ece Üner'in yeni durağı herkesi şaşırttı...

TV100'e veda etmişti! Ece Üner'in yeni durağı herkesi şaşırttı...

2 Şubat'ta TV100'den ayrılan ünlü haber spikeri Ece Üner'in yeni durağı belli oldu. Son dönemin en başarılı haber spikerleri arasında yer alan Üner'in yeni durağı herkesi şaşırttı.

2018-2021 yılları arasında Show TV'de ekranlara gelen 'Show Ana Haber'de gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken ve geçen yıldan bu yana TV100 ekranlarında "Tv100 Ana Haber" ile izleyiciyle buluşan Ece Üner'in yeni durağı belli oldu.

Son dönemin en başarılı haber spikerleri arasında yer alan Ece Üner, 2 Şubat'ta sosyal medya hesabı aracılığıyla yayınladığı açıklamada geçen yıl Ocak ayından bu yana görev aldığı TV100'den ayrıldığını duyurarak "TV100 Ana Haber’den kendi isteğimle ayrıldım. Siz izleyecilerime çok teşekkür ederim. TV100 yönetimine de geçtiğimiz bir yıl boyunca verdikleri destek ve güvenleri için teşekkür ederim. Yakında görüşmek üzere" ifadelerini kullanmıştı.

YENİ DURAĞI HERKESİ ŞAŞIRTTI

Sürpriz bir şekilde TV100'e veda eden ünlü habercinin yeni durağı herkesi şaşırttı. Sosyal medya hesabından da açıklamalarda bulunan Ece Üner, Sözcü TV'de görev alacağını açıkladı.

Üner, açıklamasında "Sözcü TV ailesine katılmamla ilgili sıcacık duygu ve düşüncelerini paylaşan, destek ve hayırlı olsun mesajı atan herkese tüm kalbimle teşekkür ediyorum. Sevginiz gücüme güç katıyor tabii doğru orantılı sorumluluğum da artıyor. Sizleri çok seviyorum." ifadelerini kullandı.

Tv100'den ayrılan Ece Üner'in yeni adresi belli oldu

Sözcü TV'den yapılan açıklamada ise "ECE ÜNER ARTIK SÖZCÜ TELEVİZYONU'NDA Deneyimli Sunucu haber maratonuna Sözcü Televizyonu'nda devam edecek. Haberin en doğru, gündemin en sıcak başlıklarını ekranlara taşıyacak, interaktif içerikle memleketin sorularına yanıt arayacak." denildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN