Ümit Özat, Türkiye'yi şampiyon yapan Melisa Vargas'ı hedef aldı: Skandal sözler...

Fenerbahçe'nin efsane ismi teknik direktör Ümit Özat, A Milli Kadın Voleybol Takımı'na Avrupa Şampiyonluğunu getiren isim olan Melisa Vargas'ı hedef aldı. Özat, Vargas'a yönelik skandal açıklamalara imza attı.

Son dönemde teknik adamlık hayatına ara vererek yorumculuğa adım atan ve sosyal medya hesabı aracılığıyla yaptığı açıklamalarla sık sık adından söz ettiren Fenerbahçe'nin efsane ismi Ümit Özat, A Milli Kadın Voleybol Takımı'na Avrupa Şampiyonluğunu getiren isim olan milli voleybolcu Melissa Vargas’ı hedef alarak skandal açıklamalara imza attı. Ümit Özat'ın açıklamaları özellikle sosyal medyada tepki topladı.

Son yıllarda sosyal medya platformları YouTube ve TikTok'ta yayınladığı içeriklerle dikkatleri üzerine çeken teknik direktör Ümit Özat, Sırbıstan'ı mağlup ederek Avrupa Şampiyonu olan A Milli Kadın Voleybol Takımı'nın en değerli oyuncusu seçilen milli voleybolcu Melissa Vargas'ı hedef alarak skandal açıklamalara imza attı.

Küba asıllı olan yetenekli ismin Milli Takım forması altında sahaya çıkmasına karşı olduğunu açıklayan Ümit Özat, Vargas'ın Milli Takım'da forma giymesini kabul etmediğini söyledi.

Sırbıstan'ı 2-3 mağlup ederek Avrupa Şampiyonu olan A Milli Kadın Voleybol Takımı'nın yetenekli ismi Melissa Vargas, turnuva boyunca gösterdiği başarılı performansla 2023 CEV Avrupa Şampiyonası’nın en değerli oyuncusu (MVP) seçildi. Final maçında tam 41 sayı kaydeden Vargas ayrıca Türkiye'ye şampiyonluğu getiren isim oldu.

Melissa Vargas'ın Milli Takım'a muhteşem katkısı - Voleybol Haberleri

SKANDAL SÖZLER

Vargas bu başarısına rağmen Ümit Özat tarafından hedef alındı. Özat, Vargas için "Bu ülkede doğup, bu ülkede büyüyüp, senin benim gibi bu dili konuşuyor olsaydı bunun kabul edilebilir bir tarafı vardı. Küba Milli Takımı’nda oynayacak potansiyeli olsaydı sence gelir burada oynar mıydı? Bu mu sizin bayrak, millet, vatan duygunuz? Ben bunu kabul etmiyorum" dedi.

Özat'ın açıklamalarına sosyal medyada tepki yağarken, pek çok kullanıcı sözleri 'ırkçılık' olarak yorumladı. Vargas'ın Özat'ın bu açıklamalarına ne yanıt vereceği merak konusu oldu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN