Ünlü komedyen ölüm tehditlerine karşı güvenliğini artırdı! Sosyal medyada yoğun tepki alıyordu

Ünlü komedyen ölüm tehditlerine karşı güvenliğini artırdı! Sosyal medyada yoğun tepki alıyordu

Stand-up gösterisi öncesinde güvelik önlemlerini artıran ünlü komedyenin yeni önlemleri, aldığı ölüm tehditlerinden sonra aldığı ortaya çıktı. İşte detaylar...

Ricky Gervais'in anti woke şakalarının ardından ölüm tehditleri almasıyla İngiltere turnesi öncesinde güvenliğini artırmaya hazırlandığı açıklandı. İngiliz komedyenin ekibi, yaklaşan İngiltere turnesi için güvenlik konusunda ciddi bir düzenleme gerçekleştirdi.

Sözcü'de yer alan habere göre, ünlü komedyene yakın bir kaynak The Sun'a şunları söyledi:

"Ricky, hayatına yönelik tehditlerin yapıldığı konusunda bilgilendirildi. Ancak çok rahatsız edici mektuplar geliyor."

ricky-gervais-kimdir.jpg
Ricky Gervais

WOKE NEDİR? ANTİ WOKE NE DEMEK?

Anti woke, woke kültürüne karşı çıkanları isimlendirmek için kullanılır. Woke kültüründe toplumsal adalet, cinsiyet eşitliği, ırkçılık ve diğer sosyal konularda duyarlılık ve bilinçlilik üzerine odaklanılırken, anti-woke'ta ise bu ideolojiye karşı olan bir duruş sergilenir.

Gervais'in endişeleri, geçen yıl Amerikalı komedyen Dave Chappelle'e sahnede yapılan saldırı sonrası artmış gibi görünüyor.

STAND-UP GÖSTERİSİ REKOR KIRIYOR

After Life ve The Office gibi yapımlarla hayranlarını artıran Gervais, mayıs ayının başlarında tek bir stand-up gösterisi için 1.41 milyon sterlinlik bir gişe rekoru kırdı. Gervais, rekoru hakkında şunları söyledi:

"Bu rekoru öğrenmek, pastanın üzerindeki krema."

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN