İngilizler 11 saatlik asgari ücretiyle Türkiye’de 2 gün geçirdi: 120 sterlin harcadım sadece

İngilizler 11 saatlik asgari ücretiyle Türkiye’de 2 gün geçirdi: 120 sterlin harcadım sadece

İstanbul’da gerçekleşen Manchester City ve Inter Milan arasındaki 2023 UEFA Şampiyonlar Ligi final maçını izlemek için Türkiye’ye gelen İngiliz taraftarlar, 120 Sterlin ile iki günlük konaklama, yeme içme ve gezmeye harcadı. İngiltere'ye göre 120 Sterlin, bir çalışanın 11 saatlik asgari ücreti.

Türkiye cumartesi günü İstanbul Atatürk Olimpiyat Stadı’nda oynanan 2023 UEFA Şampiyonlar Ligi Finali organizasyonuna ev sahipliği yaptı. Büyük final İngiliz temsilcisi Manchester City ile İtalyan kulübü Inter arasında oynanan ve İngiliz ekibinin şampiyonluğu ile tamamlandı. Final mücadelesi için Türkiye'ye gelip maçı izlemek isteyen taraftarların harcadıkları ücret ise ekonominin geldiği noktayı gözler önüne serdi.

“120 STERLİN HARCADIM SADECE”

Türkiye hakkında Fox Haber’e konuşan bir İngiliz taraftar ülkenin ucuz olduğunu geldiğinden beri konaklama yemek ve içecekler için 120 Sterlin harcadığını söyledi.

İngilizlerin 11 saatte kazandıkları asgari ücret için ise bir Türk vatandaşının 12 gün çalışması gerekiyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (11)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
11 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN