Ünlü oyuncu Esra Dermancıoğlu'nun eski eşi o isim çıktı! Boşansa da 'Memoşum' diye sesleniyor: Dört bir yanı ünlü çıktı!

Ünlü oyuncu Esra Dermancıoğlu'nun eski eşi o isim çıktı! Boşansa da 'Memoşum' diye sesleniyor: Dört bir yanı ünlü çıktı!

ATV'nin popüler dizisi Bir Küçük Gün Işığı'nda rol alan ve Ümran karakterine hayat veren Esra Dermancıoğlu, başarılı oyunculuğu ve sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık gündemde yer alıyor. Yeni bölümün yayınlanmasıyla birlikte ünlü oyuncunun ailesi merak konusu oldu. Zeynel Abidin Cümbüş'ün torunu olan Dermancıoğlu'nun, özellikle 19 yaşındaki kızının babası kim diye merak edildi. Oyuncunun "Memoşum" diye hitap ettiği eski eşi ise oldukça şaşırtıcı bir isim çıktı. İşte Esra Dermancıoğlu'nun eski eşi...

ATV'nin sevilen dizisi Bir Küçük Gün Işığı'nda başarılı bir performans sergileyen Esra Dermancıoğlu, hem oyunculuğu hem de sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık dikkat çekiyor.

Oyuncunun ailesi, özellikle 19 yaşındaki kızının babası kim sorusuyla merak ediliyor. Esra Dermancıoğlu'nun Zeynel Abidin Cümbüş'ün torunu olduğu bilinirken, eski eşi "Memoşum" diye seslendiği kişinin kimliği de araştırılıyor. İşte Esra Dermancıoğlu'nun eşi bakın kim...

BAŞTA ESRA DERMANCIOĞLU OLMAK ÜZERE İŞTE DİĞER ÜNLÜLERİN EŞLERİ!

Asuman Krause-Emrah

foto

Şener Şen - Şermin Hürmeriç

foto

Esra Dermancıoğlu - Mehmet Dermancıoğlu

foto

Oya Aydoğan - Haluk Ulusoyfoto

Burak Sergen - Pamela

foto

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN