Ünlü oyuncu 'kadına şiddet'ten gözaltında

Ünlü oyuncu 'kadına şiddet'ten gözaltında

New York Polis Teşkilatı, "Creed III" filminin yıldızı Jonathan Majors'ın bir kadına saldırdığı iddiasıyla gözaltına alındığını bildirdi. Kadının hastanede tedavi altında olduğu belirtilirken, ünlü oyuncunun menajeri "Kimseye hiçbir yanlışı olmadı. Suçsuzluğunu kanıtlamak için elimizden geleni yapıyoruz" açıklamasını yaptı.

Başrolünde dünyaca ünlü yıldız Michael B. Jordan'ın yer aldığı "Creed" film serisinin üçüncüsünde rol alan ABD'li oyuncu Jonathan Majors, tartıştığı bir kadına saldırdığı iddiasıyla gözaltına alındı. New York Polis Teşkilatından yapılan yazılı açıklamada, "Majors, 30 yaşındaki kadınla tartışma yaşadığı. Mağdur, saldırıya uğradığını polise bildirdi ve yetkililer, 33 yaşındaki adamı sorun yaşamadan gözaltına aldı" ifadesi kullanıldı.

Saldırıya uğradığını söyleyen kadının başından ve boynundan hafif yaralandığı, an itibarıyla hastanede tedavi gördüğü belirtildi.

Ünlü oyuncunun menajerliğinden basına "Kimseye hiçbir yanlışı olmadı. Suçsuzluğunu kanıtlamak için elimizden geleni yapıyoruz" açıklamasında bulunuldu.

JONATHAN MAJORS KİMDİR?

Oyunculuğa 2011'de başlayan ve 2017'de "When We Rise" dizisindeki rolüyle tanınan Majors, "White Boy Rick", "The Last Black Man in San Francisco" ve "Ant-Man and the Wasp: Quantumania" filmleriyle ün yaptı.

Majors, en son bu yıl vizyona giren "Creed III" filminde ana karakter Adonis Creed'in çocukluk arkadaşını ve yıllar sonra ringde meydan okuduğu Damian karakterini canlandırdı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN