Ünlü oyuncu nefret oklarını üzerine çekti! Adına öyle bir site açıldı ki... Görenler şaştı kaldı!

Ünlü oyuncu nefret oklarını üzerine çekti! Adına öyle bir site açıldı ki... Görenler şaştı kaldı!

Reyting rekortmeni Kızılcık Şerbeti adlı yapımda canlandırdığı Fatih karakteri bebeğinin velayetini zorla eşinden almıştı. Ünlü oyuncu Doğukan Güngör'e tepki yağıyor. Dizide hayat verdiği karakter yüzünden linç edilen Göngör için "Fatihi.tokatla.com" adlı bir site açıldı.

Cuma akşamları Show TV ekranlarında yayınlanan Kızılcık Şerbeti dizisinde başrol oynayan Doğukan Güngör, rolünden dolayı tepkilerin hedefi oldu. Dizide çocuğunun velayeti için eşine türlü oyunlar oynayan Fatih'i oynayan Güngör için "Fatihi.tokatla.com" diye bir site açıldı. Siteyi gören Güngör ise şaşkınlığını gizleyemedi.

kizilcik-show.jpg

"BU KADARINI BEKLEMİYORDUM"

Doğukan Güngör'ün hayat verdiği Fatih eşi Doğa'nın (Sıla Türkoğlu) elinden çocuğunun velayetini zorla aldı ve eşini psikolojik sorunları olan biri gibi göstermeye çalıştı. Güngör'ü rolü ise izleyicileri çileden çıkardı. Oyuncuya tepki gösteren bir grup insan ise "Fatihi.tokatla.com" diye bir site açtı. Sitenin kendisine gönderilmesiyle neye uğradığını şaşıran oyuncu, "Bu kadarını beklemiyordum" yorumunu yaptı.

kizilcik-yeni.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN