Ünlü oyuncu Onur Seyit Yaran ablasının taciz iddialarına yanıt verdi

Ünlü oyuncu Onur Seyit Yaran ablasının taciz iddialarına yanıt verdi

Oyuncu Onur Seyit Yaran'ın ablası, Yaran'ın kendisine, eşine ve babasına karşı psikolojik taciz uyguladığını ve sürekli tehditler savurduğunu iddia etti. Bu iddiaların ardından Onur Seyit Yaran bir açıklama yaparak, ablasının psikolojik tedavi gördüğünü ve bu nedenle hukuki bir adım atmayacağını belirtti.

Kardeşlerim dizisiyle tanınan oyuncu ve eski model Onur Seyit Yaran'ın ablası, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarda kardeşinin kendisine, eşine ve babasına psikolojik taciz uyguladığını iddia etti.

Abla, yaptığı açıklamalarda, kardeşinin kendilerini sürekli tehdit ettiğini belirterek, küfürlere maruz kaldıklarını ve silahlar gösterdiğini dile getirdi. "Benim veya kocamın başına bir iş gelirse sorumlusu Onur Seyit Yaran'dır" şeklinde açıklamalarda bulunan abla, daha sonra yaşanan tartışmaların büyütüldüğünü ve yanlış anlaşılmaya sebep olduğu için özür diledi.

Onur Seyit Yaran'ın öz ablası peş peşe paylaştığı videolarda kardeşinin kendisine, eşine ve anne babasına psikolojik taciz uyguladığını dile getirdi.Onur Seyit Yaran ve ablası

ONUR SEYİT YARAN'DAN AÇIKLAMA

Onur Seyit Yaran ise ablasının psikolojik depresyon tedavisi sürecinde olduğunu belirterek, bu nedenle hukuksal bir tepki vermeyeceğini açıkladı. Yaran, "Bu konuda anlayışlarınızı bekler, anlayışınız için teşekkür ederim" ifadelerini kullandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN