Ünlü oyuncunun kızı da ağabeyi de çok ünlü çıktı! Hakkındaki hakaretlere dayanamayıp Türkiye'den kaçmıştı

Ünlü oyuncunun kızı da ağabeyi de çok ünlü çıktı! Hakkındaki hakaretlere dayanamayıp Türkiye'den kaçmıştı

Yeşilçam’ın efsane isimlerinden olan ve hep gaddar roller ile gördüğümüz Bilal İnci, oynadığı karakterler yüzünden uğradığı hakaretlerden dolayı dayanamayarak ülkeyi terk edip oyunculuğa ara vermişti. Uzun süredir sektörden uzakta olan İnci’nin hem kızı hem de ağabeyi de kendisi gibi ünlü çıktı. İşte detaylar…

Bilal İnci, 1964 yılında oyunculuk kariyerine başlamıştı. Yıllar içinde sayısız dizi ve film projelerine imza atan isim, milyonların aklında girdiği kötü rollerle kaldı. Lakin oyunculuk yaptığı dönemde aldığı hakaret ve eleştirilere dayanamayan Bilal İnci, oyunculuğa ara vererek ülkeyi terk etmişti.

HEM KIZI HEM AĞABEYİ DE ÜNLÜ ÇIKTI

"Yeşilçam'ın kötü adamı" olarak bilinen Bilal İnci’ye ilişkin ortaya çıkan yeni bilgiler duyanları şaşkına çevirdi. Lise eğitimini İzmit’te tamamlayan başarılı oyuncu, üne kavuşmadan önce farklı iş dallarında çalıştı ve sonunda da abisinin yönlendirmesi ile sanata yöneldi.

bilail.jpg

Küfür dolu mektuplar, hakaretler ve eleştiriler yüzünden ruhsal bunalıma girerek ülkeden ayrılan İnci, o dönem yaptığı bir açıklamada şunları dile getirmişti:

“Ben seyircime bir şey veriyorsam ve onlar da bunu anlamıyorsa ben bu mesleği yapmam.”

bilal2.jpg

Yıllar sonra Türkiye’ye dönerek yeni projelere imza atan İnci, Topal, Irgat, Vur Emri, Zindan, Battal Gazi'nin Oğlu ve Ana Ocağı gibi içeriklerde yer aldı. 2005 yılında kalp krizi sonucu hayatını kaybeden usta ismin hem kızı hem ağabeyi de onun gibi ünlü çıktı.

bilail3.jpg

MEĞER “DELİ YÜREK” DİZİSİNDE OYNAMIŞ

Bilal İnci’nin kızı Elif İnci, ilk olarak Selvi Boylum Al yazmalım filminde Türkan Şoray’ın oğlu olarak izleyici karşısına çıkmıştı. Ardından da Deli Yürek dizisinde Gülçin karakterine hayat verdi.

bilal4.jpg

Daha sonra, Kara Para Aşk, Vizontele Tuuba, Dudaktan Kalbe ve Sakarya Fırat gibi projelerde yer alan ünlü isim hala oyunculuk kariyerine devam ediyor.

bilal5.jpg

AĞABEYİ DE EKRANLARIN SEVİLEN YÜZÜ ÇIKTI

Bilal İnci’nin ağabeyi Kemal İnci’de Yeşilçam’ın sevilen isimlerinden biri çıktı. Kemal İnci, özellikle de Türkan Şoray ve Şener Şen ile yer aldığı İkinci Bahar dizisi ile hafızalarda yer edinmişti.

inci-001.jpg

Öte yandan Cem Yılmaz’ın Hokkabaz filminde de yer alan usta oyuncu, geçirdiği kalp krizi nedeni ile 2018 yılında hayatını kaybetti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN