Ünlü sanatçı Alişan üçüncü çocuk açıklaması ile herkesi şaşırttı! “Huzurlu ve mutluyuz”

Ünlü sanatçı Alişan üçüncü çocuk açıklaması ile herkesi şaşırttı! “Huzurlu ve mutluyuz”

Dostlar Mahallesi dizinde tanışan ve aşk yaşamaya başlayan Alişan ve Buse Varol 2018 yılında dünyaevine girdi. 2019 yılında ilk çocukları olan Burak'ı kucaklarına alan çift 2021 yılında ise kızları Eliz’i kucakladılar. Ünlü çiftin 3. çocuk açıklaması herkese şaşırttı. İşte Alişan'ın 3 çocuk açıklamaları…

Akmerkez'de kameralara yansıyan Alişan basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Her şeyin güzel ilerlediğini belirten Ünlü şarkıcı Ceylan'ı okuldan aldığını ve birlikte yemek yiyeceklerini belirtti. Yapabileceği pek bir şey olmadığını ifade eden Alişan, şarkı yaptığını konser verdiğini bunun dışında hayatında farklı bir heyecan olmadığını belirtti. Huzur ve sağlık önceliğim diyen ünlü sanatçı 3. çocuk hakkında önemini açıklamalarda bulunduğu. İşte Alişan'ın 3 çocuk açıklamaları…

ESTETİKTE PAHALANDI

Muhabirlerin, “Eskiden Ramazan ayı sanatçılar için estetik ayı olurdu. Hatırlar mısınız?” sorusuna yanıt veren Alişan, “Evet, hatırlıyorum ama artık yaptırıyorlar mı bilmiyorum! Estetik pahalı oldu. İnsanlar iğne ve dolguyu tercih ediyorlar. Kim nasıl iyi hissediyorsa kendini o şekilde hareket edebilir.” ifadelerini kullandı.

alisan-aile.jpg

MEZARLIKTAN EVE

Buse Varol Geçtiğimiz günlerde bir sosyal medya kullanıcısı tarafından eleştirildi. Kullanıcı tarafından yapılan eleştiriyi annesi Suzan Tektaş'ın beğenmesi gündeme bomba gibi düşerken konu hakkında açıklama Alişan’dan geldi. Annesinin sosyal medyayı sadece bakmak için kullandığını ifade eden Alişan, bir yanlışlık olduğunu dile getirdi. Alişan, “Annem, Selçuk vefat ettikten sonra evden çıkmıyor. Mezarlıktan eve, evden mezarlığa gidiyor. Başka yaptığı bir şey yok kadının. Huzurlu ve mutluyuz. Hiçbir sorun yok” sözlerini dile getirdi.

alisan-aileleri.jpg

3. ÇOCUK ÇOK ZOR

İki çocuk sahibi olan ünlü Şarkıcı Alişan muhabirlerin 3. çocuk düşünüyor musunuz sorusuna ise dikkat çeken Bir açıklamada bulundu. 3. çocuğun çok zor olduğunu ifade eden Ünlü şarkıcı, Burak'ın kurağı ile bir okul kazandığını ve bu duruma çok sevindiklerini belirtti. Eğitimi için yurt dışına göndermek gibi bir niyeti olmadığını vurgulayan Alişan, Türkiye'nin eğitim konusunda iyi bir ülke olduğunu söyledi. Burak'ın futbol merakı olduğunu dile getiren ünlü şarkıcı Arda Güler hayranlığı olduğunu ve onunla tanışmak istediğini ifade etti.

alisan-ailesi.jpg

Uyuyana kadar formayı üstünden çıkarmadığını ifade eden Alişan, “Altyapıya yazılmak isterse şu yönetim varken göndermem. Çocuk dört yaşında, daha derbi galibiyeti görmedi. Psikolojisi bozuldu, yenildiğimiz maçlardan sonra ağlıyor. Neredeyse 'Beni neden Fenerbahçeli yaptın!” ifadelerini kullandı

ÇAĞLA ŞİKEL'İN İLİŞKİSİNİ YORUMLADI

Avukat Nail Gönen mil ile son günlerde sık sık gündemde yer alan Çağla Şikel aşkını yorumlayan Alişan, birlikte yemeğe çıkacaklarını belirtti. Yakın arkadaşı Çağla adına çok mutlu olduğunu ifade eden Alişan, geçenlerde konuştuklarını ve birlikte yemeğe çıkacaklarını vurguladı.

alisan-cagla.jpg

Nail Gönenli ile henüz tanışmadığını ifade eden Alişan, “Çağla her türlü mutluluğu hak ediyor" dedi. Muhabirlerin "Çağla Şikel'e evlilik tavsiyelerinde bulundunuz mu?" sorusu üzerine ünlü sanatçı, ona tek tavsiyesinin az spor yapması olduğunu ve kendisinden daha çok kaslı olduğunu aktardı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN