Ünlü şarkıcıdan çarpıcı itiraf: Servet ödedim! Meğer oğlu da babasının izinden gidiyormuş

Ünlü şarkıcıdan çarpıcı itiraf: Servet ödedim! Meğer oğlu da babasının izinden gidiyormuş

2003 doğumlu oğlu Baran Mengüç'ün şarkıcı olduğunu belirten Tarık Mengüç, kendi meslek hayatındaki dönüm noktası için servet ödediğini söyledi. İşte detaylar...

Tarık Mengüç, alışverişe çıktığı İstanbul'daki City's Nişantaşı AVM'de objektiflere yansıdı. 2003 doğumlu oğlu Baran Mengüç'ün kendisi gibi şarkıcı olduğunu hatırlatan 52 yaşındaki isim, şöyle konuştu:

"OĞLUM, AİLESİNİ SAYGISINI ESİRGEMİYOR"

"Oğlum 20 yaşına geldi. İlk düetini Edis ile 'Ayyaş' şarkısına yapmıştı. Oğlumun şimdi tek başına söylediği şarkısı çıktı. Gururluyum. Baran benimle üç yaşında düet yaptı. İşletme okudu derken müzik sektörünü tercih etti. Biz ezildik ama yeni nesil ezilmiyor, kaymağını yiyor. Baran'ın ekibi çok iyi... Ben ona dokundum ve ilerlesin. Dünya starı olabilir. Çünkü dansta iyi, şarkıda iyi ve klip yönetmenleri iyi... Piyasayı sallayacak. Ona inanıyorum. Karizması yerinde... Aileye saygısını esirgemiyor. Güzel yetişti. Ondan razıyım."

tarik-mengucun-oglu-baran-menguc-kimdir-kac-yasinda-ne-is-yapiyor.jpg
Baran Mengüç

"SERVET ÖDEYİP SÖZLEŞMEMİ GERİ ALDIM"

Cumhuriyet'te yer alan habere göre, Tarık Mengüç, "Siz ne tür zorluklar yaşadınız?" sorusuna, "Ben bir şekilde popüler oldum ama zor zamanlar geçirdik. Dostlarım sayesinde kolay atlattım. Tarık Mengüç, hiçbir zaman ezildiğini göstermedi. Bir yanlış imza attım onun ceremesini çektim yıllarca... Kimseye bir şey söylemedim, kendi yağımda kavruldum. Servet ödedim ve sözleşmemi geri aldım. O zamandan bu zamana kadar Tarık Mengüç tek başına savaştı" diye yanıt verdi.

tarik-menguc-aslen-nereli-kac-yasinda.jpg
Tarık Mengüç

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN