Ünlü sosyal medya fenomeni kendisine benzeyen influenceri katletti! Cinayet gerekçesi kan dondurdu

Ünlü sosyal medya fenomeni kendisine benzeyen influenceri katletti! Cinayet gerekçesi kan dondurdu

Son dönemde sosyal medyada yaşanan kavgalar sık sık gündeme gelmekte. Almanya'da yaşanan son olay ise tüm dünyanın gündemine bomba gibi düştü. Almanya'da yaşayan ünlü sosyal medya fenomeni kendisine benzeyen influencei katletti. Korkunç cinayet Almanya'yı ayağa kaldırdı. Cinayet gerekçesi ise kan dondurdu. İşte detaylar...

Dünyada yaşanan ilginç olaylar sosyal medyada gündem olmaya devam ederken bu sefer sosyal medyada yaşanan bir olay tüm dünyanın gündeme oturdu. Son zamanlarda artan sosyal medya fenomenliği artık kaosa neden olmaya başladı. Almanya'da yaşanan son olay ise bunu destekler nitelikte. Almanya'da yaşayan ünlü sosyal medya fenomeni kendisine benzeyen influenceri katletti. Cinayetin gerekçesi ise kan dondurdu. Bu nasıl insan! Bakın neler olmuş?

KENDİSİNE BENZİYEN İNFLUENCERİ 50 YERİNDEN BIÇAKLADI

Almanya'da işlenen dava tüm ülkenin gündemine bomba gibi düştü. 23 yaşındaki Şehriban K., kendisiyle yaşıt olan Cezayir asıllı güzellik İnfluencer'ı Hatice O.'yu defalarca bıçaklayıp öldürdüğü iddia ediliyor. Almanya basınında çıkan haberlere göre Şehriban, kendisine benzettiği Cezayirli influencer'ı sosyal medyada takip edip bir cinayet planı yaptı. Savcılık ise Hatice O.'yu 50 bıçak darbesiyle öldürmekle suçlanan Şehriban'ın kendisini ölmüş gibi göstermek için cinayeti işlediğini düşünüyor.

ffdfdfd.jpg

SAVCILIK İNCELEMELERE DEVAM EDİYOR

Olayları inceleyen savcılık ise Şehriban'ın bıçak darbeleri ile yüzünü tanınmaz hale getirdiği influencer'ı aracına yerleştirerek kendisinin öldüğünün düşünülmesini amaçlamış.

gfgfgf-69.jpg

Alman polisi, cinayet sonrasında park halindeki bir arabada bulunan cesedin Şehriban K.'ya ait olduğunu düşünmüştü çünkü araç ona aitti. Ancak şüphe üzerine yapılan otopside öldürülen kişinin Hatice O. olduğu belirlendi.

CİNAYET GEREKÇESİ KAN DONDURDU

Yapılan incelemelerde aslında Şehriban'ın ailesiyle yaşadığı kavgalardan dolayı kaçmak istediği ve bu doğrultuda kendisine benzeyen kadınları sosyal medyadan yakın takibe aldığı ortaya çıktı. Çıkan haberlerde, ehriban'ın güzellik ürünleri sattığını söyleyerek influencer'la sosyal medyada temasa geçtiğini, erkek arkadaşıyla kadını ormana kaçırıp defalarca bıçakladığını, ailesinin kadını tanıyamaması için de yüzünü parçaladığını yazdı. Yetkililer, cinayeti “benzeri görülmemiş sıra dışı vaka” diye niteledi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN