Ünlü sunucudan İbrahim Tatlıses'e zehir zemberek sözler! İmparator'u yerden yere vurdu: "İbrahim Tatlıses bu ülkede..."

Ünlü sunucudan İbrahim Tatlıses'e zehir zemberek sözler! İmparator'u yerden yere vurdu: "İbrahim Tatlıses bu ülkede..."

Ünlü türkücü İbrahim Tatlıse, 'Yeşil Vadi'nin Kızı' adlı dizide başrol oynayan Beren Gökyıldız'a kilo verme tavsiyesinde bulundu. Ünlü türkücünün bu sözleri ünlü sunucunun tepkisini çekti. Tatlises'i hedef alan ünlü sunucu, "İbrahim Tatlıses bu ülkede şiddetin ağababasıdır" dedi. Bu sözlerin ardından Tatlıses'in vereceği yanıt merak konusu oldu.

Ünlü türkücü İbrahim Tatlıses, sosyal medya hesabı aracılığıyla yaptığı paylaşımda Show TV ekranlarında izleyiciyle buluşan 'Yeşil Vadi'nin Kızı' adlı dizide başrol oynayan Beren Gökyıldız'ı kilo vermesi konusunda uyardı. Ünlü türkücünün bu paylaşımı ünlü sunucunun tepkisini çekti.

Sosyal medya hesabı aracılığıyla açıklamalarda bulunan İbrahim Tatlıses, Yeşil Vadi'nin Kızı' adlı dizide başrol oynayan Beren Gökyıldız'a kilo vermesi konusunda tavsiyelerde bulunarak "Yeşil Vadi'nin Kızı'nın 5-6 kilo vermesi gerek. Kiloyu verdiği zaman yanaklarının şişi de inecek. Ben güzel kızımızı Ankara'da profesörün kebap salonunda görmüştüm kebaba düşkünlüğü sürmez inşallah. Abisini dinlerse sevinirim iyi çalışmalar kızım seni izliyorum" dedi.

Serap Paköz, Beren Gökyıldız'a 'Kilo ver' diyen İbrahim Tatlıses'e öfke kustu: Şiddet yanlısı

Tatlıses'in bu paylaşımına yanıt veren Beren Gökyıldız, "Bahsi geçen kebapçı" notuyla Tatlıses ile çekilen fotoğrafını paylaştı.

İbrahim Tatlıses'in 'Kilo vermesi lazım' dediği Beren Gökyıldız'dan cevap geldi

son olarak Star TV ekranlarında izleyiciyle buluşan "Gerçeğin Peşinde" programını sunan ünlü sunucu Serap Paköz ise Tatlıses'in genç oyuncuya verdiği tavsiyeye tepki göstererek "Şiddete meyilli insanların eli dursa ağzı durmaz. İbrahim Tatlıses bu ülkede şiddetin ağababasıdır. Fiziki şiddet uygulayamayacak hale gelince psikolojik şiddete başvuruyor. Şaşırdık mı? Ben hiç şaşırmadım. Şiddet yanlısı olmak bir karakter sorunudur ve kişi kendini bundan alıkoyamaz. Hala 'İmparator' diye baş tacı yapanlar da en az onun kadar kışkırtıcıdır." ifadelerini kullandı.

Deprem felaketinde can kaybı arıyor: Ünlü sunucu Serap Paköz'ü kahreden ölüm! "Açlık, susuzluk ve soğuğa dayanamadı..."

Ünlü sunucunun bu paylaşımı kısa süre içerisinde çok sayıda yorum ve beğeni aldı.

Serap Paköz, Beren Gökyıldız'a 'Kilo ver' diyen İbrahim Tatlıses'e öfke kustu: Şiddet yanlısı

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN