Ünlülerin asıl meslekleri herkesi şaşırtacak! Tek meslekleri oyunculuk, şarkıcılık değilmiş

Ünlülerin asıl meslekleri herkesi şaşırtacak! Tek meslekleri oyunculuk, şarkıcılık değilmiş

Ünlü oyuncuların ya da şarkıcıların asıl mesleklerini duyanlar şaşkınlıklarını gizleyemiyor! Peki hangi ünlünün gerçek mesleği hangisi? Tüm detaylar haberimizde.

Televizyon ekranlarında görmeye alışık olunan isimlerin asıl meslekleri bazen farklı olabiliyor. Peki Oktay Kaynarca, Hadise, Acun Ilıcalı gibi ünlülerin asıl meslekleri nedir? Tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

ÜNLÜLERİN ASIL MESLEKLERİ

Oktay Kaynarca 1965 senesinde Malatya'da dünyaya gelmiştir. Annesi Elazığlı, babası Malatyalı olan Kaynarca anne ve babasının Almanya'da çalışması sebebiyle İstanbul Üsküdar'da anneannesinin yanında büyümüştür. Üsküdar Lisesi'nde eğitimine başlayan Kaynarca lise eğitimini Hopa Lisesi'nde tamamlamıştır. Fiat fabrikasında elektrikçi olarak çalışan Kaynarca çalıştığı dönemde konservatuvar sınavına hazırlanmış ve İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı'na girip Tiyatro Ana Bilim Dalı'nda eğitimini tamamlamış ve 1991 senesinde mezun olmuştur. Ali Acun Ilıcalı 29 Mayıs 1969 senesinde Edirne'de dünyaya gelmiştir. 

Ünlülerin Asıl Meslekleri Herkesi Şaşırttı

Televizyoncu, sunucu, girişimci, iş insanı ve medya patronu olan Ilıcalı Acun Medya Grubu ile birlikte Exxen platformu kurucusu, TV8 kanal sahibi, Hull City takım sahibidir. Ilıcalı spor muhabirliği, medya patronluğu gibi birçok alanda görev yapmış ve kendisi ile ilgili birçok kitap yazılmış, belgesel çekilmiş ve programlar düzenlenmiştir. Ünlü manken Çağla Şikel 2 Ocak 1979 senesinde İstanbul'da dünyaya gelmiştir. Manken, oyuncu ve sunucudur. 1997 senesinde katıldığı Miss Turkey güzellik yarışmasında birinci olan Şikel aynı sene Miss World yarışmasında Avrupa Güzeli derecesine girmiştir. Yarışma sonrasında oyunculuk ve sunuculuk yapmaya başlamıştır. Ünlü şarkıcı Hadise'nin kariyerinden önce tezgahtarlık yaptığı bilinmektedir. Ünlü oyuncu Hande Erçek ilk olarak 2014 senesinde Show TV ekranlarında yayınlanan ve beş bölüm sonra final yapan Çılgın Dershane Üniversite kadrosunda oyunculuk kariyerine başlamış ve Paşhan Yılmazel, Duygu Çetinkaya, Berrin Keklikler, Okan Karacan gibi oyuncularla çalışmıştır. 

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN