"Utanç içinde bunları paylaşıyorum" dedi! Eylül Öztürk aylık kazancını açıkladı... Türkiye'den firar etmişti

"Utanç içinde bunları paylaşıyorum" dedi! Eylül Öztürk aylık kazancını açıkladı... Türkiye'den firar etmişti

Sosyal medya fenomenleri magazin gündeminden düşmezken son zamanlarda en çok konuşulan isimlerden biri de Eylül Öztürk Özkan oldu. Ünlü fenomen “utanç içinde paylaşıyorum” diyerek aylık kazancını kalem kalem açıkladı. Türkiye'den Amerika'ya yerleşmişti…

Kara para aklama ve vergi kaçırma suçlarından dolayı tutuklanan Dilan Polat, adeta fenomenlere yapılacak soruşturmaların önünü açtı. Bu soruşturmalar arasında hem oyuncu hem sosyal medya fenomeni hem de iş kadını olan Eylül Öztürk de yer aldı. Soruşturma kapsamında mal varlıklarına el konulan ünlü fenomen Eylül Öztürk, YouTube üzerinden bir video yayınlayarak aylık kazancını açıkladı.

yeni-proje-5-001.jpg

MİLYONLAR KAZANDIĞINI SÖYLEMİŞTİ

Eylül Öztürk’ün Türkiye’den Amerika’ya 5 milyon dolarla kaçtığı iddialarından sonra gayri menkul olduğu söylentileri de yayılmaya başlamıştı. Ünlü fenomen bunun üzerine “ABD’de sadece 10 evim var” açıklamasını yapmıştı. Öte yandan kara para akladığı iddialarıyla karşı karşıya kalan isim, bu iddialar karşısında ateş püskürten açıklama yapmaktan geri durmadı ve “milyonlar kazanıyorum” diyerek nasıl para kazandığını anlattı.

yeni-proje-4-002.jpg

AYLIK KAZANCINI TEK TEK ANLATTI

Özellikle de Dilan Polat dosyasından sonra dikkatleri üzerine çeken ve Amerika’da yaşayan, lüks yaşantısıyla göz alıcı paylaşımlar yapan ve ABD’de 10 evi olduğunu söyleyen Öztürk kapsamlı bir soruşturmanın içerisinde bulunuyor.

yeni-proje-3-002.jpg

İllegal yollarla para kazandığı iddialarını yalanlayan ve her ay nasıl para kazandığını anlatan Eylül Öztürk milyonluk cirolardan söz ederken, geçtiğimiz günlerde soruşturma kapsamında mal varlığına el konulduğu için çalışanlarının tazminatını ödeyerek işten çıkarmak zorunda kaldığını açıklamıştı. Açıklamasıyla aylık kazancının 1 milyona kadar ulaştığını ifade.

yeni-proje-2-001.jpg

“SON DERECE BÜYÜK UTANÇ DUYUYORUM”

Fenomen Eylül Öztürk, YouTube kanalında yayınladığı videoda şu açıklamaları yaptı:

"Size aylık kazançlarımı paylaşacağım. Bir dönem parasızlıkla sınandım, şu anda parayla sınanıyorum. Sizlerin de sorabileceği tek soru; Vergisi ödendi mi? Evet ödendi. Günde 6 tane, en az o da reklam teklifi geliyor. Bütün e-ticaret platformlarından kazançlarım belli. Son derece büyük bir utanç içinde bunları paylaşıyorum. Benim zerre para pulla alakam olmadı arkadaş."

Hakkında çıkan bütün iddiaları reddeden ünlü isim “soruşturma bitsin her şey ortaya çıkacak” diyerek kendini savundu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN