Genç kocası Pınar Altuğ'un makyajsız halini ifşa etti! İşte Pınar Altuğ'u çıldırtan paylaşım

Genç kocası Pınar Altuğ'un makyajsız halini ifşa etti! İşte Pınar Altuğ'u çıldırtan paylaşım

Kendisinden 8 yaş küçük eşi ile sık sık paylaşım yapan oyuncu Pınar Altuğ, paylaşımlarıyla dikkat çekerken eşi Yağmur Atacan da Instagram hesabı açarak eşinin paylaşımlarına rakip oldu. Atacan, ev hallerini sürekli sosyal medya hesabından paylaşırken, son paylaşımı ile eşi Pınar Altuğ'u kızdırdı. İşte o paylaşım

Eşi Yağmur Atacan ile aralarındaki yaş farkı sürekli gündeme gelen Pınar Altuğ kendisine gelen bu eleştirileri bazen umursamazken bazen de cevaplamayı ihmal etmiyor. Kötü yorumlara sert cevaplar veren Altuğ, sosyal medya hesabından kızı ve eşini sık sık paylaşmaya devam ediyor. Eşi Yağmur Atacan ise yıllar sonra kendisine bir hesap açarak sürekli ev hallerini sevenleri ile paylaşmaya başladı. Atacan'ın son paylaşımı ise herkesi şoke etti. İşte eşi Pınar Altuğ'u sinirlendiren o paylaşım.

pinrr.jpg

EŞİNİN MAKYAJSIZ HALİNİ PAYLAŞTI

Sosyal medyaya yeni giriş yapan Yağmur Atacan son paylaşımlarıyla sürekli magazin gündemini meşgul ederken, paylaştığı bir hikayede eşi Pınar Altuğ'un makyajsız halini paylaştı. Atacan'ın o paylaşımından sonra kısa süreli şok yaşayan Pınar Altuğ'dan cevap gecikmedi. Atacan, "Herkes filtre peşinde. Bakın biz de filtre yok. Her şey orijinal. Haberi olmayacak" diyerek eşinden habersiz makyajsız halini videoya çekti. Altuğ kısa süreli şaşkınlık sonrasında eşine, "Her an makyajlı mı gezsem" yorumunda bulundu.

İŞTE PINAR ALTUĞ'UN MAKYAJSIZ GÖRÜNTÜSÜ

sosyalmedya.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (47)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
47 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN