Kanlı bıçaklı Esra Erol- Müge Anlı davası Zuhal Topal'a patladı! İkiliden Topal'ı yıkacak hamle

Kanlı bıçaklı Esra Erol- Müge Anlı davası Zuhal Topal'a patladı! İkiliden Topal'ı yıkacak hamle

ATV'nin en çok izlenen gündüz kuşağı programlarının sunucuları Müge Anlı ve Esra Erol arasında başlayan tartışma büyürken, ikiliden herkesi şaşırtacak bir hamle geldi. Zuhal Topal'ın da adı geçen kavgada taraflar netleşti. İşte Zuhal Topal'ı diskalifiye eden tartışmada son hamle.

Hafta içi her gün ATV'de yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programı ve Esra Erol'da programında kişisel tartışma büyümeye başladı. İddialara göre Anlı, ATV'ye resti çekerek 'Ya ben ya o' dediği söylendi. Tüm bunlar yaşanırken son dönemlerde oyunculuktan program sunuculuğuna geçiş yapan Zuhal Topal ise kavgaya dahil oldu. Esra Erol'a savaş açan Zuhal Topal'a destek veren Müge Anlı ise son hamlesi ise gündeme oturmuştu. Kanlı bıçaklı Anlı ve Erol arasında yeni bir gelişme yaşandı. İşte herkesin ağzını açıkta bırakan o hamle.

mugeanli.jpg

ESKİ DOST DÜŞMAN OLDU MEYDAN ZUHAL TOPAL'A KALDI

Kariyerine izdivaç programı ile başlayan Esra Erol kısa sürede herkesin dikkatini çekerek Türkiye'nin en çok izlenen isimleri arasında girdi. Format değiştiren Erol, ATV'de mağdur insanların sorunlarına değinen bir formatla hayatına devam ediyor. Aynı şekilde magazinden bambaşka bir formata geçiş yapan Müge Anlı ise yıllardır yaptığı başarılı yayınlarla Türkiye'nin gündemini belirliyor.

mugeanli1.jpg

Farklı formatlarla ATV'de çıkan ikili arasında kara kedi girdi. Müge Anlı'nın Erol'u hedef göstererek yaptığı açıklamaya Erol'dan kısa sürede yanıt geldi. Tartışma büyürken ikilinin kavgasına gündüz kuşağı programı yapan Zuhal Topal'da dahil oldu. Esra Erol'a savaş açan Topal, Müge Anlı'nın tarafına geçti. Eski dostları düşman eden olayların sonunda yeni bir gelişme yaşandı. İşte detaylar.

esraeol.jpg

MÜGE, ESRA'NIN DÜŞMANI İLE TAKİPLEŞTİ

Format benzerliğinden dolayı araları açılan Esra Erol ve Müge Anlı yayınlarında birbirlerine laf atmaya başladı. Müge Anlı, "Benim programım birbirinden ayrılan ya da ayrılma aşamasındaki karı kocaların birbirini rezil etme platformu değil. Ben buna asla müsaade etmem" diyerek Esra Erol'a gönderme yapmıştı. Bunun üzerine Erol ise, "Başkaları gibi mimik kullanmadan olayların üstesinden gelemez" diyerek Anlı'ya cevap vermişti. Tüm bunlar yaşanırken Zuhal Topal ile araları açık olan Esra Erol için Müge Anlı son hamlesini yapmıştı.. Zuhal Topal'ı takibe alan Müge Anlı'nın bu hareketi çok konulmuştu. Bu olayların sonrasında kanlı bıçaklı olan Anlı ve Erol arasında barış sağlandı. İkili birbirlerine çiçek göndererek aralarında soğukluğa son verdi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (4)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
4 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN