Sadece Yüzde 1'i Resimdeki Gizli kumandayı 20 saniyede görebiliyor! Başarabilir misin?

Sadece Yüzde 1'i Resimdeki Gizli kumandayı 20 saniyede görebiliyor! Başarabilir misin?

Birazdan göreceğiniz optik illüzyon testinde yer alan bir nesneyi bulmak oldukça zor bir iş. Günümüzde bu optik illüzyon resminde yer alan nesneyi bulmak birçok kişi için ortalama 40 saniye sürüyor. Peki siz bu nesneyi 20 saniye içerisinde bulabilir misiniz?

Göreceğiz bu optik illüzyon testinde bulmanız için gereken kuralları açıklamadan önce ne bulmanız gerektiğini sizlere anlatalım. Bu göreceğiniz karmaşık resimde gizlenmiş bir uzaktan kumanda yer alıyor.

KUMANDAYI 20 SANİYE İÇERİSİNDE BULABİLECEK MİSİN?

Birçok evde kullanılan ve yer alan bu uzaktan kumanda aslında insan gözünün bir hayli aşina olduğu bir nesnedir ve normal şartlarda kolaylıkla bulunabilir. Fakat günümüzde bir şeyi kaybettiğimizde veya yerini unuttuğumuzda dakikalarca o kaybedilen şeyi de aradığımız bir gerçektir. Bunlara da bir uzaktan kumanda örnek gösterilebilir, belki de televizyonun yanında, gözümüzün önünde duran şeyi göremez oluruz ve bu göremediğimiz şey bizi çıldırtırken daha sonrasında yerini bulduğumuzda ise pek de hoş olmayan yorumlarda bulunabiliriz.

Bugün göreceğiniz optik illüzyonda aynı gerçekte bir uzaktan kumandayı kaybettiğinizde göreceğiniz benzer şeylerin bulunduğu bir resimde, gizlenmiş bir uzaktan kumanda yer alıyor. Bu meydan okumada ise sizlere mobilya yığını içindeki bir uzaktan kumandayı 20 saniyede bulup bulamayacağınızı soruyoruz. Eğer bu kumandayı 20 saniye içerisinde bulursanız bu testi yapanlar arasında yüzde 1 içerisinde bulunacaksınız.

TESTE BAŞLAMADAN ÖNCE UYMANIZ GEREKEN KURALLAR

Aşağıda yer alan görsele bakmadan önce lütfen kuralları okuyunuz ve testin başarılı olması adına lütfen kurallara uyunuz.

  1. Resme bakmadan önce 5 saniye boyunca gözlerinizi kapalı tutun
  2. Zihninizi gereksiz sesler ve dikkat dağıtıcı şeylerden arındırın
  3. Gözlerinizi açın ve resimde yer alan uzaktan kumandayı 20 saniye içerisinde bulmaya çalışın
  4. Kumandayı kaç saniyede bulduğunuzu yorumlarda bize belirtin

Eğer hazırsanız şimdi resme bakabilirsiniz.

4.jpg

KUMANDAYI GÖREBİLDİNİZ Mİ?

Evet, şuan burayı okuyorsanız muhtemelen resimde yer alan uzaktan kumandayı bulmuşsunuzdur. Birçok mobilyanın bulunduğu bu resimde uzaktan kumandayı bulmak bir hayli zor, bunu kabul ediyoruz. İlk başta gözünüze bir uzaktan kumanda hariç her şey dikkat çekici gelmiş olabilir, peki uzaktan kumanda gözünüze dikkat çekici geldi mi?

Umuyoruz ki 20 saniye içerisinde uzaktan kumandayı bulmuşsunuzdur fakat bulamadıysanız da üzülmeyin. Bu testi yapan yüzlerce kişi ortalama 40 saniyede bu uzaktan kumandayı bulabilmiş ancak biz burada yüzde 1'e girecek, kazananları arıyoruz. Eğer bu karmaşa içerisinde 20 saniyede bir uzaktan kumandayı yakalayabildiyseniz kendinizi şanslı sayabilirsiniz.

HALA BULAMADIYSANIZ ÜZÜLMEYİN

Resimde yer alan uzaktan kumandayı bulamayanlar için ise tüyo vermek gerekirse, bu testlerde genellikle üst taraftan başlayıp aşağı doğru inilmesi önerilir. Bu tüyoya uymanız durumunda ise rahatlıkla kumandayı bulacaksınız, bize güvenebilirsiniz.

4.jpg

MAALESEF SİZİN İÇİN DAHA FAZLA UMUT BULUNMUYOR

Bu tüyoyu kullanarak bulduysanız optik illüzyonlarda sizin için hala bir umut var demektir. Fakat bulamadıysanız üzgünüz, sizin için optik illüzyonlarda umut kalmamıştır ve siz bu resim içerisinde kaybolmuşsunuz demektir.

3.jpg

Umarız optik illüzyon testimizi beğenmişsinizdir ve yüzde 1 içinde olamasanız da bu karmaşa içerisinde kumandayı bulma yeteneğine sahipsinizdir. Bu testi beğendiyseniz aşağıda sizler için hazırladığımız diğer illüzyon testlerine göz atabilirsiniz. Kumandayı bulan şanslı kişilerdenseniz yorumlarda kaç saniyede bulduğunuzu bize belirtmeyi de unutmayın.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (29)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
29 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN