Seda Sayan'ın kuryeci eski kocasını gören donuyor! Bakın ne hale gelmiş?

Seda Sayan'ın kuryeci eski kocasını gören donuyor! Bakın ne hale gelmiş?

Son evliliğini Müzisyen Çağlar Ökten ile yapan sanatçı Seda Sayan'ın evlendikleri kişilerde son günlerde en çok merak edilenler arasında oldu. 7 kere nikah masasına oturan Seda Sayan'ın 3 evliliği olan Soner Yapcacık hakkında çok az bilgi mevcut. Peki Soner Yapcacık kimdir? Şu an ne iş yapmaktadır? İşte Seda Sayan'ın 3. evliliği olan Soner Yapcacık'ın son hali

Evlilikleri ile sürekli gündeme gelen Seda Saya, 7. nikahını kendisinden 25 yaş küçük Çağlar Ökten ile yaptı. İkili arasındaki yaş farkı sürekli gündeme gelirken, Sayan'ın bu zamana kadar yaptığı evlilikler de takipçileri tarafından merak konusu oldu. Kendisinden genelde yaşça küçük kişilerle evlilik yapan Sayan'ın özellikle 3. evliliği olan Soner Yapcacık hakkında ise çok az bilgi mevcut. Motorcu eski eşi için saçlarını kestirip tarz değiştiren Seda Sayan'ın evliliği sadece 1 yıl sürdü. Boşanma sonrasında ortalıktan kaybolan Soner Yapcacık bakın şimdi ne halde? Görenler gözlerine inanamıyor.

mavi.jpg

SEDA SAYAN'IN KURYECİ ESK EŞİNİ GÖREN ŞOKE OLUYOR

1995 yılında oğlunun babası olan Sinan Engin ile boşanan Seda Sayan 1998 yılında gönlünü kuryeci Soner Yapcacık'a kaptırmıştı. İkilinin tanışması da bir o kadar enteresan bir karşılaşmaydı. Kırmızı ışıkta kurye Soner Yapcacık ile tanışan Seda Sayan, ani bir kararla Yapcacık ile evlendi. Yapcacık'ın kırmızı ışıkta denk geldiği Sayan'a "Sizin hayranınızım" sözünden sonra aşkları bir anda başlayan ikili 1998 yılında nikah masasına oturdu.

pppp1.jpg

HAYRANIYLA EVLENEN SAYAN'IN MUTLULUĞU 1 YIL SÜRDÜ

Seda Sayan henüz o yıllarda 39 yaşındaydı. 3. evliliği olan Soner Yapcacık hakkında ise pek bir bilgi yok. Motorcu eşi için tarzını değiştiren Sayan o dönemlere damgasını vurmuştu. Kırmızı ışıkta başlayan tanışma nikah masasına giderken Sayan ile Yapcacık'ın düğünü ise damadın köyünde gerçekleşmişti. 1998 yılında evlenen çift anlaşmazlık yüzünden 1999 yılında boşandı. Seda Sayan, Soner Yapcacık'tan sonra 4 evlilik daha yaparken Yapcacık'ın ise şimdilerde Antalya'da bir mekan işletiyor. Eski halinden eser kalmayan Yapcacık'ın şimdiki halini gören gözlerine inanmıyor.

İşte Seda Sayan'ın kuryeci eski eşi Soner Yapcacık'ın şimdiki hali

kuryeci.jpgsedakurye.jpgmasa.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (28)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
28 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN