Sır Ölüm! Ünlü Oyuncu Evinin Balkonundan Düşmüştü! Savcılık Şüpheli Diyerek O Tarihe Dikkat Çekti!

Sır Ölüm! Ünlü Oyuncu Evinin Balkonundan Düşmüştü! Savcılık Şüpheli Diyerek O Tarihe Dikkat Çekti!

Gaziosmanpaşa'da bulunan evinin balkonundan düşerek ölen ünlü oyuncu Yonca Türkmen'in ölümünü şüpheli bulan Cumhuriyet Savcılığı 'şüpheli ölüm' soruşturması başlattı. Yonca Türkmen'in geçen sene Ağustos ayında da ölümden döndüğü anlaşılırken Cumhuriyet Savcılığı soruşturmayı derinleştirdi.

Pek çok dizide rol alan ünlü oyuncu Yonca Türkman'in ölümünde savcılık şüpheli ölüm soruşturması başlattı. 2021 yılının Ağustos ayında ilaç içerek intihar etmek isteyen ünlü oyuncu Yonca Türkman Gaziosmanpaşa'da bulunan evinin balkonundan düşerek ölmüştü.

Geçen sene Ağustos ayında ölümden dönen ünlü oyuncu Yonca Türkmen Gaziosmanpaşa'da bulunan bir site içindeki evinin balkonundan düşerek hayatını kaybetti. 15. katta bulunan dairesinin balkonundan düştüğü açıklanan Yonca Türkmen'in düşme anları sitenin güvenlik kamerasına yansıdı. Cumhuriyet Savcılığı ise Yonca Türkmen'in ölümünü şüpheli bularak soruşturma açtı.

yonca-turkmen-olumu.jpg

YONCA TÜRKMEN'İN DÜŞTÜĞÜNÜ İLK GÜVENLİK FARK ETTİ

45 yaşındaki oyuncu Yonca Türkmen İstanbul Gaziosmanpaşa’da bulunan bir sitenin 15. Blok’undaki 15. kattaki dairesinde yaşıyordu. 17 Haziran Cuma günü site güvenliği polisi arayarak yüksekten bir kişinin düştüğü ihbarında bulunmuştu. İhbar üzerine siteye giden polis ve sağlık ekipleri 15. kattan düşen kadının hayatını kaybettiğini tespit etti. Daire kapısının içeriden kilitli olduğunun anlaşılması üzerine çilingirden ardım istendi ve ev kapısının açılması ile düşen kadının oyuncu Yonca Türkmen olduğu anlaşıldı.

yonjca-turkmen-oyuncu-balkon.jpg

CUMHURİYET SAVCILIĞI YONCA TÜRKMEN'İN ÖLÜMÜNE ŞÜPHELİ DEDİ

Aslında tekstil mühendisi olan Yonca Türkmen pek çok dizide rol almıştı. Hayatını oyunculuk ile kazanan Yönce Türkmen geçen sene ağustos ayında ölümden dönmüştü. İlaç içerek hayatına son vermek isteyen oyuncu Yonca Türkmen'in yine intihar etmiş olabileceği belirtilirken Cumhuriyet Savcılığı ise Yonca Türkmen'in ölümünü şüpheli ölüm olarak kayıt altına aldı ve soruşturma başlattı.

yonca-turkmen-oyuncu.jpg

YONCA TÜRKMEN KİMDİR?

Gaziosmanpaşa'daki evinin balkonundan düşerek hayatını kaybeden oyuncu Yonca Türkmen 1977 yılında İstanbul'da doğdu. 45 yaşında olan Yonca Türkmen İstanbul Teknik Üniversitesi Tekstil Mühendisliği Bölümünü bitirdi. Uzun yıllar çeşitli uluslararası firmalarda tekstil mühendisi olarak çalışan Yonca Türkmen çocukluk hayallerini gerçekleştirmek için oyunculuğa yöneldi. Amatör tiyatro oyuncusu olarak oyunculuk kariyerine başlayan Yonca Türkmen kısa zamanda profesyonel oyuncu olarak pek çok dizi de ve filmde rol aldı.

Evinin balkonundan düştüğü belirtilen Yonca Türkmen'in ölümünün şüpheli olduğunu belirten Cumhuriyet Savcılığı şüpheli ölüm kodu ile soruşturma başlattı. Yonca Türkmen'in hayatını kaybetmesi sanat camiasında da üzüntü ile karşılanmıştı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN