X Factor yarışmasına damgasını vurmuştu! Ferah Zeydan son haliyle şaşkına çevirdi: ‘Manken gibi olmuşsun’

X Factor yarışmasına damgasını vurmuştu! Ferah Zeydan son haliyle şaşkına çevirdi: ‘Manken gibi olmuşsun’

Bir zamanlar ekranların en sevilen yarışmalarından olan X Factor ile adını duyuran Ferah Zeydan’ın yıllar içindeki değişimi görenleri şaşkına çevirdi. Herkeste yeni bir hayranlık oluşturan Zeydan’a sosyal medyadan ‘Manken gibi olmuşsun’ yorumları yağıyor.

Yıllar önce Kanal D ekranlarında yayınlanan ve Türkiye’ye birbirinden başarılı yeni sesler kazandıran X Factor yarışmasına, 2014’te katılan Ferah Zeydan güzel sesiyle jüri üyelerini ve seyirciyi etkilemeyi başarmıştı.

ferah-zeydan-degisimi-3.jpg

Yarışmaya 19 yaşında katılan ve o zamanlar 122 kilo olduğunu söyleyen Zeydan, şimdilerde ise verdiği kilolarla dikkat çekiyor. Adeta iğne ipliğe dönen genç şarkıcı değişimiyle herkesi kendine yeniden hayran bıraktı.

ferah-zeydan-degisimi-1.jpg

YENİ HALİNE ÖVGÜLER YAĞIYOR

Yarışmanın ardından radikal bir karar alarak mide küçültme ameliyatı olan şarkıcı, değişimiyle herkesi şaşırtmayı başardı.

ferah-zeydan-degisimi-4.jpg

Hala aktif olarak müzik kariyerine devam eden Zeydan, tarzını da epey değiştirdi.

ferah-zeydan-degisimi-2.jpg

Hem kilo veren hem de tarzını değiştiren genç şarkıcıya, hayranları da sosyal medyadan tam destek vererek yoğun ilgi gösteriyor. Şarkıcıya, "Çok güzel olmuş", "Yeni tarzını çok beğendim", "Manken gibi olmuş" gibi yorumlar yapıldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN