Yalı Çapkını dizisi izleyenlerin gönlünü alacak! O isim geri dönüyor: Reytingler yıkılacak

Yalı Çapkını dizisi izleyenlerin gönlünü alacak! O isim geri dönüyor: Reytingler yıkılacak

Cuma akşamlarının reyting rekortmeni dizisi Yalı Çapkını izleyicilerini sevindiren bir gelişme yaşandı. Yeni sezonda seyirciden bir türlü istediği geri dönüşü alamayan Yalı Çapkını kadrosuna o isim yeniden dahil oldu. İşte detaylar...

Star Tv ekranlarında yayınlanan farklı hikayesi ile ekranların sevilen dizisi Yalı Çapkını her bölümüyle büyük yankı uyandırmaya devam ediyor. Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir'in başrollerini paylaştığı dizide dikkat çeken bir gelişme yaşandı.

Gülseren Budayıcıoğlu'nun eserinden uyarlanan dizi, gerçek hayattan uyarlanmış olmasıyla çok geniş bir kitleye adını duyurdu.

yali.jpg

İlk sezonda daha sürükleyici ilerleyen dizinin ikinci sezon itibarıyla senaristi değişmişti. Bu yüzden de hikaye biraz farklı şekil almaya başlamıştı. “Yan Oda” dizisini yazmak için kadrodan ayrılan başarılı senarist Mehmet Barış Günger ekibe geri döndü.

yalidf.jpg

Öte yandan “Yan Oda” dizisinin ilk bölümlerini tamamlayan Mehmet Barış Günger’in her iki diziyi ekibiyle beraber yazacağı konuşuluyor. Melek Baykal ve Oktay Çubuk’un anlaşma yaptığı, ödüllü yönetmen Çağrı Vila Lostuvalı’nın yöneteceği Yan Oda dizisinin oyuncu görüşmeleri devam ediyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN