Yalı Çapkını dizisinden kötü haber! Son bölüm sonrası kesinleşti: O oyuncu ayrılıyor

Yalı Çapkını dizisinden kötü haber! Son bölüm sonrası kesinleşti: O oyuncu ayrılıyor

Televizyon ekranlarının en sevilen dizilerinden birisi olan Yalı Çapkın Dizisinde üzen haber geldi. Star TV ekranlarında yayınlanan reyting rekortmeni dizide ayrılan ayrılana. Son gelen haberler ile dizinin o karakterin fişini çektiği öğrenildi. Peki diziye hangi oyuncu veda ediyor? İşte tüm detaylar...

REYTİNG REKOTMENİ DİZİDE AYRILIK GÜNDEMİ

Star TV ekranlarının en sevilen dizilerinden birisi olan Yalı Çapkını yayın hayatına kaldığı yerden devam ediyor. Her hafta cuma akşamı izleyicisiyle buluşan Yalı Çapkını dizisinden kötü haberler gelmeye başladı.

Reyting rekortmeni olarak bilinen diziden bir başrol oyuncusunun da senaryosunu noktaladığı dikkat çekiyor. Yalı Çapkını dizisi konusunun yanı sıra kadrosuyla da dikkatleri çekmeyi başarırken sürpriz ayrılıklar seyirciyi üzdü.

Dizinin başrollerinde; Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir, Beril Pozam, Buçe Buse Kahraman, Diren Polatoğulları, Gülçin Santırcıoğlu, Emre Altuğ, Gözde Kansu, Doğukan Polat, Çetin Tekindor ve Şerif Sezer gibi birbirinden başarılı isimlerin yer aldığı biliniyor. Peki bu sefer diziye kim veda edecek?

1-uqe6.webp

YALI ÇAPKINI DİZİSİNDE AYRILIK İDDİASI

Yalı Çapkını dizisinde yer alan usta oyunculardan Şerif Sezer'in diziye veda edeceği iddia ediliyor. Ekranların en sevilen dizisinde yer alan 76 yaşındaki usta oyuncu resmi Instagram hesabından dizinin resmi sosyal medya sayfasını takipten çıkardı.

Yalı Çapkını dizisini takipten çıkartmasına rağmen dizinin hesabı oyuncuyu takip etmeye devam ediyor. İzleyenlerin dikkatini çeken olay ile birlikte Yalı Çapkını dizisinden ayrılacağı gündemde yer alıyor. Konuya dair dizinin yetkililerinden ya da oyuncudan herhangi bir açıklama gelmedi.

ffnlc-lwaaa6zhs.jpg

ŞERİF SEZER KİMDİR?

Şerif Sezer, Türk oyuncu ve komedyendir. 1963 yılında Gaziantep'te doğdu. Sinema ve tiyatro alanında başarılı bir kariyere sahiptir. Türk sinemasının önemli komedi oyuncularından biri olarak tanınır. Genellikle köy hayatını, kırsal kesimi ve mizahı konu alan filmlerde başrol oynamıştır. Oyunculuk yeteneği ve doğal komedi tarzıyla izleyicilerin beğenisini kazanmıştır.

"Kibar Feyzo", "Gülen Gözler", "Gülen Adam", "Çiçek Abbas" gibi Türk sinemasının klasikleşmiş filmlerinde önemli roller üstlenmiştir. Kendine özgü espri anlayışı ve mizahıyla Türk halkı arasında geniş bir hayran kitlesi bulunmaktadır. Şerif Sezer, başarılı oyunculuğu ve komedi yeteneğiyle Türk sinemasının unutulmaz isimlerinden biri olmuştur.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN