Yalı Çapkını Mert Ramazan Demir fena yakalandı! O fenomen konuşmaları bir bir yayınladı! 'Yakışmadı Yalı Çapkını!'

Yalı Çapkını Mert Ramazan Demir fena yakalandı! O fenomen konuşmaları bir bir yayınladı! 'Yakışmadı Yalı Çapkını!'

Ekranların kısa sürede fenomen dizisi olan Yalı Çapkını tüm heyecanıyla devam ederken Ferit Korhan'ı canlandıran isim Mert Ramazan Demir popüler hale geldi. Ünlü isim magazin gündeminde yer alırken Demir, fenomen isimle yakalandı. İşte Mert Ramazan Demir ve Bahar Candan'ın ifşa olan mesajları haberimizde.

Star TV ekranlarında seyirci ile buluşan Yalı Çapkını'nın Ferit karakteri ilgileri üzerine çekmeye devam ederken başarılı oyuncu Mert Ramazan Demir'in hakkında ifşa mesajları sosyal medyaya bomba gibi düştü. Fenomen Bahar Candan ile olan konuşmaları ifşalanan ünlü oyuncunun beklenmedik hamlesi ise herkesi şaşırttı.

mert ramazan demir ifşası

Mert Ramazan Demir'e sosyal medya üzerinden fotoğraf gönderen Bahar Candan, başarılı oyuncunun yaptığı hareket sonrasında hayal kırıklığına uğramasıyla bu durum karşısında sessiz kalmadı. Demir ile mesajlarını gizli tutan Candan, yakışıklı ismin gönderdiği fotoğrafı ekran görüntüsü alarak sosyal medya üzerinden ifşa etti. Son dönemlerde dizide başrolü paylaştığı Afra Saraçoğlu ile adı aşk iddialarında anılan Demir, konu hakkında henüz resmi bir açıklama yapmadı.

Fenomen isim Bahar Candan'ın sosyal medya paylaşımı ise şöyledir;

bahar candan ifşası

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN