Yalı Çapkını’ndan ayrıldı Arka Sokaklar ile geri dönüyor! Ünlü oyuncu yeni sezonda efsanevi dizide olacak…

Yalı Çapkını’ndan ayrıldı Arka Sokaklar ile geri dönüyor! Ünlü oyuncu yeni sezonda efsanevi dizide olacak…

Türk dizi tarihinin en uzun süren yapımları arasında yer alan ve hala büyük bir ilgi ile izlenen Arka Sokaklar, ekran hayatına kısa bir ara vermişti. Yakın zamanda yeniden izleyici karşısına çıkmaya hazırlanan dizi, yeni isimlerle 18. Sezonda izleyici karşısında olacak. Yalı Çapkını dizisinden aniden ayrılan ünlü oyuncu ise Arka Sokaklar ile yeniden ekranlarda olacak. İşte o oyuncu…

Yıllar önce yayınlanmaya başlayan ve hala ilk günkü heyecan ile izlenen Arka Sokaklar, geçtiğimiz sezon yayın hayatına ara vermişti. Dizinin yeniden başlayıp başlamayacağı konuşulurken yeni sezon hazırlıkları başladı.

Son olarak 17. sezonu ile izleyici karşısına çıkan dizi 18. sezon için hazırlıklara başladı. Türker İnanoğlu’nun sağlık sorunlarından dolayı ara verilen polisiye türdeki diziden ayrılan isimler oldu.

Arka Sokaklar’ın yeni sezon çekimleri Ağustos ayında başlayacak iken Yönetmenliğini Orhan Oğuz, senaryosunu Ozan ile Sinan Yurdakul üstlenecek.

YALI ÇAPKINI’NDAN ARKA SOKAKLAR’A TRANSFER

ca.jpg

Geçtiğimiz sezon yayın hayatına başlayan ve kısa sürede milyonların beğenisini kazanan Yalı Çapkını, renkli oyuncu kadrosu ile de oldukça beğenildi. Diziden ani bir kararla ayrılan Cansu Fırıncı ise Arka Sokaklar dizisinin ekibine dahil oldu. Fırıncı, yeni sezonda Emniyet Amiri Ünal karakterine hayat verecek.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN