Yalı Çapkını’ndan kahreden haber! Acı haber tez duyuldu! Türkiye’nin yüreği dayanmadı!

Yalı Çapkını’ndan kahreden haber! Acı haber tez duyuldu! Türkiye’nin yüreği dayanmadı!

Yayınlandığı günden bu yana reyting rekorları kıran Yalı Çapkını dizisinden kahreden haber geldi. Başrollerinde Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir'in yer aldığı dizi 33. bölümü ile ekranlarda yer aldı. Oyuncunun geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybetmesi tüm Türkiye'yi ağlattı. İşte acı haberin detayları…

33. bölümü ile ekranlara taşınan Yalı Çapkını dizisi Türkiye'de yürek bırakmadı. Başrollerini Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir, Gözde Kansu, Emre Altuğ, Beril Pozam, Gülçin Santırcıoğlu, Diren Polatoğulları, Çetin Tekindor ve Şerif Sezer gibi yetenekli isimlerin yer aldığı dizi her hafta yeni bir heyecan ile ekrana taşınıyor. Dizide olayların ardı arkası kesilmezken izleyiciler de ekran başında nefeslerini tutuyor. Ekranlara gelen son bölüm yaşanan talihsiz kaza o oyuncuyu sevenlerinden ayırdı. İşte acı haberin detayları…


O OYUNCUYA VEDA ZOR OLACAK

33. bölümde Seyran ve Suna'yı Düğünden kaçıran Ferit ve Abidin kendilerine gidilecek en güvenli yeri aramaya başladı. Seyran ve Suna Birine bir şey olacak diye korksa da geri dönmemekte son derece kararlıdır. Saffet Ağa ve Kazım Ağa Korhanlardan hesap sormak için konağa gelirken Esme de Kazım'a beklenmedik bir çıkışta bulunur.

seyran-ferit-1.jpg

Ferit Seyran ve Suna'yı bulmak için yalıdaki herkes seferber olurken Fuat ve Asuman Ferit'e destek olmak için kolları sıvadı. Tarık Seyran'ı bulmak için herkesin attığı adıma takip ederken Fuat da listede yerini alan isimler arasında yer alıyor. Ancak yalıya gelen haber her şeyi değiştirecek.

ferit-fuat.jpg

FERİT'İN EN ACI GÜNÜ


Abidin ve Ferit'in Seyran ile Suna'yı düğünden kaçırdıktan sonra ormanda çadır kurmaya gitti. Kardeşinin çadır aldığını gören Fuat ise küçükken gittikleri ormanda olduklarını tahmin ederek peşlerine düşer. Kardeşiyle vedalaşan Fuat eve geri dönmemelerini söyledi. Ferit ve Fuat'ın son görüşmeleri olduğunu bilmeden oradan ayrıldılar. Dönüş yoluna geçen Asuman ve Fuat beklenmedik bir şekilde kaza yapar. Asuman'ın durumu iyiyken ameliyata alınan Fuat'ın hayatını kaybettiği öğrenilir.

fuat-yali-capkini.jpg

Fuat ve Asuman'ın kaza yaptığını öğrenen herkes hastaneye giderken Fuat'ın ölüm haberini alan Halis Ağa ve Gülgün kahrolur. Yalıçaplı kanında ekranlara taşınan sahne kısa sürede Twitter gündeminde 2 sıraya yerleşti. Dizinin hayranları "Yalı Çapkını'nda oyunculuk resitali", "Sizinle birlikte tüm Türkiye ağladı" gibi yorumlarda bulundu. Dizide Fuat karakterini canlandıran Doğukan Polat'ın 33. bölümde diziye veda etmesi hayranlarını da üzdü.

yali-capkini-aci-gun.jpg​​​​​​​

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN