Yalı Çapkını'nın Seyran'ı Afra Saraçoğlu'ndan aşk itirafı! Meğer Çağatay Ulusoy ile...

Yalı Çapkını'nın Seyran'ı Afra Saraçoğlu'ndan aşk itirafı! Meğer Çağatay Ulusoy ile...

Ünlü oyuncu Afra Saraçoğlu ve Çağatay Ulusoy hakkında gündeme bomba gibi düşen aşk iddiaları sonrasında Afra Saraçoğlu sessizliğini bozdu. Aşk iddialarına yanıt verdi. Detaylar haberimizde...

Magazin dünyasına bomba gibi düşen iddialara göre, Afra Saraçoğlu ve Çağatay Ulusoy birlikte aşk yaşıyor. Daha önce bir dizide birlikte rol alan ikilinin özel hayatlarının da birbirine karıştığı konuşuluyor. Ancak Saraçoğlu'nun ayrıldığı Mert Yazıcıoğlu sonrası, yine bir rol arkadaşı olan Mert Ramazan Demir'le adı anılmıştı.

6 YILDIR AŞK YAŞADIĞI İSİM YANITSIZ KALDI

çağatay ulusoy

Öte yandan, Çağatay Ulusoy'un 6 yıldır aşk yaşadığı iddia edilen Duygu Sarışın ise basın mensuplarının ayrılık hakkındaki sorularına yanıt vermedi. İddiaların ardından Saraçoğlu, konuyla ilgili ilk açıklamasını yaptı.

AFRA SARAÇOĞLU İDDİALARA YANIT VERDİ

aşk

Son günlerin magazin gündemini meşgul eden Çağatay Ulusoy ve Afra Saraçoğlu aşk iddialarına ilişkin, Saraçoğlu cephesinden sonunda bir açıklama geldi. İkinci Sayfa adlı magazin programına yapılan açıklamada, bu iddiaların kesinlikle doğru olmadığı ve tamamen yalan olduğu ifade edildi. Ayrıca Saraçoğlu'nun "Yeşilçam" dizisinde Çağatay Ulusoy ile birlikte rol aldığı ve ona büyük saygı duyduğu belirtildi. Bu açıklamalarla birlikte, iddiaların doğru olmadığı net bir şekilde vurgulandı.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN