Yargı dizisinde ayrılık rüzgarları esiyor! Ilgaz Savcı ölümle burun buruna: Kaan Urgancıoğlu diziye veda ediyor...

Yargı dizisinde ayrılık rüzgarları esiyor! Ilgaz Savcı ölümle burun buruna: Kaan Urgancıoğlu diziye veda ediyor...

Kanal D ekranlarının en sevilen dizilerinden birisi olan Yargı tüm hızıyla devam ediyor. Yargı dizisinin başrolünde yer alan Kaan Urgancıoğlu diziye veda ediyor. Dizi sevenleri derinden etkileyen ayrılık rüzgarları yayınlanan fragman ile yıkıldı. Ilgaz savcının öldürülüğü bölüme sıra geldi. İşte tüm detaylar...

ILGAZ ÖLÜME YÜRÜYOR

Kanal D ekranlarında yayınlanan Yargı dizisi reyting rekorları kırmaya devam ediyor. Her hafta pazar günü ekranlarda seyircisiyle buluşan sevilen dizi akşam saat 20.00 sularında başlıyor. Geçtiğimiz pazar günü 61'inci bölümü ile ekranlara gelen yargı dizisinin 62'inci bölümü merak konusu oldu.

Heyecanlı bir bölüm beklerken bayram tatiline giren Yargı dizisinin yeni bölüm frgamanı kısa bir süre önce paylaşıldı. Yeni bölümde Kaan Urgancıoğlu'nun hayat verdiği Ilgaz Savcı'nın vurulmasıyla sosyal medyada iddialar türedi. Ilgaz Savcı'nın vurulması ile birlikte diziye veda edeceği iddia edilirken sosyal medya ikiye bölündü.

Yargı dizisinin başrol oyuncularından birisi olan Kaan Urgancıoğlu'nun 62'inci bölüm ile birlikte başına gelenler izleyicinin nefessiz izlemesine neden oldu. Bayram öncesinde nefes kesen bir bölüm ile seyircinin karşısına çıkan Yargı dizisi Ramazan Bayram'ı dolayısıyla ekranlara 1 haftalık bir ara vermişti.

w1500-50154482.jpg

CEYLİN CİNAYET İŞLEDİĞİ TAKIMI GİYDİ

Yargı dizisinin son bölümüyle birlikte Ilgaz haini tespit etti. Hainin Başsavcı çıkması ile birlikte dizi izleyicileri büyük bir şaşkınlığa uğradı. Yayınlanan yeni bölüm tanıtımları ile birlikte Ceylin'in cinayet işlediği takımı giymesi izleyiciler arasında büyük bir heyecana neden oldu.

Uzun zamandır beklenen 62'inci bölümün fragmanı ise kısa bir süre önce yayınlandı. Pazar günü ekranalra gelecek yeni bölümde Ilgaz Savcı ile Başsavcı karşı karşıya geleiyor. Silahı Ilgaz'a doğrultan Başsavcıyı ikna etmeye çalışırken sırtından vuruluyor. Vurulduğu an ile birlikte Ilgaz Savcı yere düşüyor. Bu durumda izleyiciler Ilgaz Savcı'nın ölüp ölmediğine dair soru işaretlerine cevap arıyor.

fuqj4qyx0aeumqg.jpg

YENİ BÖLÜMDE ILGAZ SAVCI ÖLÜYOR MU?

Yeni bölümde Ceylin'in cinayet işlediği kıyafetleri yeniden giymesi seyircinin gözünden kaçmadı. Daha önceki tanıtımlarda ise Ilgaz Savcı'nın öldüğü Ceylin'in ise cinyet işlediği takımın aynısını giymesi izleyiciyi adeta çıldırttı.

Yeni sezon onayı alan Yargı dizisinde henüz Ilgaz Savcı'nın ölmesi beklenmiyor. Yeni bölüm ile birlikte farklı bir kişinin ölmesi tahmin ediliyor. Parla'nın kaçırılmasıyla birlikte Eren Komiserin, Parla'nın ölüm haberini verdiği tartışılıyor.

YARGI 62. BÖLÜM FRAGMANI

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN