Yargı dizisinde heyecan dorukta! Finale ramak kala üzücü haber geldi! Bir başrol daha diziye veda ediyor!

Yargı dizisinde heyecan dorukta! Finale ramak kala üzücü haber geldi! Bir başrol daha diziye veda ediyor!

Kanal D ekranlarının sevilen dizisi Yargı yeni bölümleri ile heyecanlı zirveye taşıyor. Dizinin final kararı açıklanırken son bölümlere doğru başrol oyuncuları da bir bir ekranlara veda ediyor. Kaan Urgancıoğlu'nun vedası kesinleşirken bir başrolün daha ekranlardan ayrılacağı duyuruldu. İşte Yargı dizisine veda edecek başrol oyuncusu…

Kanal D ekranlarında izleyiciyle buluşan Yargı dizisinden kötü haberler peş peşe geliyor. Geçtiğimiz günlerde dizinin final yapacağı açıklanırken dizinin başrol oyuncuları da ekranlara veda etmeye başladı. Dizinin 2. sezonu dikkat çekerken final için nefesler tutuldu. Ceylin karakterine hayat veren Pınar Deniz'in kıyafeti bütün gerçekleri gün yüzüne çıkardı. Ceylin Ilgaz'ın öldüğü gün o ceketi giyerken dizinin hayranları da ufak detayı gözden kaçırmadı. Ilgaz'ı kimin öldüreceği ise merak konusu oldu. İşte Yargı dizisine veda edecek başrol oyuncusu…

ILGAZ NE ZAMAN DİZİDEN AYRILACAK?

Kaan Urgancıoğlu'nun hayat verdiği Ilgaz karakterinin diziden ayrılacağı haberi hayranlarını üzdü. Geçtiğimiz haftalarda Mehmet Yılmaz Ak’ın hayat verdiği Pars karakterinin diziye veda etmesi üzerine bir üzüntü yaşattı. Bu kez diziye veda edecek isim Ilgaz oldu.

yargi-dizi-1.jpg

DİZİ NE ZAMAN FİNAL YAPACAK?


Cumhuriyet'te yer alan bilgiler doğrultusunda Yargı dizisinin Haziran ayında final yapacağı belirtildi. Ekrana veda edecek dizi için geri sayım devam ederken ekrandan ayrılan oyuncular da herkesi üzüyor. Bazı sitelerde dizinin 3. sezonunun yayınlanacağı söylenirken bu iddiaların doğru olmadığı ortaya çıktı. Yargı dizisi Haziran ayında ekranlara veda edecek.

yargi-dizi-dugun-1.jpg

ESKİ BÖLÜMLER EKRANLARDA YER ALACAK

Kanal D ekranlarında izleyiciyle buluşan Yargı dizisinin eski bölümlerinin kanalın internet sitesi ve YouTube üzerinden yayınlanacağı belirtildi. Dizi hakkındaki bir diğer iddia ise 1 saatlik bölümler halinde finalden sonra yayınlamaya devam edeceği şeklinde oldu. Bu bölümlerin eski bölümlerden oluşacağı belirtilirken Eylül ayında yayınlanabileceği aktarıldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN