Yargı'nın Ceylin'inden sıcak sahneler! İzleyenler çılgına döndü "Bu nasıl sahne?"

Yargı'nın Ceylin'inden sıcak sahneler! İzleyenler çılgına döndü "Bu nasıl sahne?"

Kaan Yıldırım ile yeni bir aşka yelken açan Pınar Deniz, Yargı'da beraber başrol oynadığı Kaan Urgancıoğlu ile samimi pozlar verdi. Fotoğrafı görenlerin ağzı açık kaldı. Bakın Pınar Deniz, Kaan Urgancıoğlu'yla neler yaptı?

Oyuncu Kaan Yıldırım ile yeni bir aşka yelken açan Pınar Deniz, sevgilisiyle konsere ele ele katılarak aşkını ilan etmişti. Sosyal medya hesaplarından paylaşım yapan çift, aynı eve de taşındı. İlişkileri evliliğe doğru giderken Pınar Deniz'den rol arkadaşı Kaan Urgancıoğlu'yla olan samimi pozları sosyal medyanın diline düştü. Görenler şaşkınlığını gizleyemedi.

pinar-deniz.jpg

PINAR DENİZ'DEN ÖPÜŞME SAHNESİ! KAAN KISKANACAK

Yılın aşk bombasına imza atan Pınar Deniz-Kaan Yıldırım aşkı dolu dizgin devam ediyor.

pinar.jpg

Deniz, Yıldırım'ın ablasıyla sosyal medyadan takipleşmeye başlarken, sevgilisinin evinde de taşınma kararı aldı. Evlenecekleri söyleyen çift ise şu an böyle bir düşünceleri olmadığını dile getirmişti.

whatsapp-image-2022-10-04-at-16-06-57.jpeg

SICAK SAHNELERE YORUM YAĞDI

Yargı dizisinde başrol oynayan Pınar Deniz, kendinden sıkça söz ettirirken, partneri Kaan Urgancıoğlu ile sıcak sahnelere imza attı.

whatsapp-image-2022-10-04-at-16-06-07-1.jpeg

Dizide öpüşme sahnesiyle sosyal medyayı sallayan Pınar Deniz için "Kaan Yıldırım kıskanacak" "Ayrılık sebebi" gibi yorumlar yapıldı.

whatsapp-image-2022-10-04-at-16-05-29.jpeg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN