Yargı dizisinin aldığı bu riske değer mi! Dizinin efsane karakterini diziden bakın nasıl çıkaracaklar

Yargı dizisinin aldığı bu riske değer mi! Dizinin efsane karakterini diziden bakın nasıl çıkaracaklar

Kanal D ekranlarında yayınlanan ve her yeni bölümüyle izleyiciler heyecan dolu anlar yaşatan Yargı dizisinde flaş gelişme. Başrollerini Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu'nun paylaştığı Yargı dizisinde yaprak dökümü başladı. Oyuncu kadrosunu elinde tutmayı başaramayan diziden öyle bir isim ayrılıyor ki duyanlar şok oldu. Artık eskisi kadar izlenmeyecek! Bakın Yargı dizisinden hangi ünlü oyuncu ayrılıyormuş?

Ekranlara geldiği günden itibaren izleyicilerin ilgisini çeken ve reytinglerde iyi sonuçlar elde eden Yargı dizisinde flaş ayrılık. Olay örgüsüyle dikkat çeken ve her yeni bölümüyle izleyicileri heyecana boğan diziden öyle bir isim ayrılıyor ki artık eskisi gibi izlenmez. İşte haberin detayları...

YARGI DİZİSİNDE FLAŞ AYRILIK

Kanal D ekranların heyecan dolu örgüsüyle en çok takip edilen dizileri arasında yer alan Yargı'da üst üste vedalar geliyor. Kaan Urgancıoğlu ve Pınar Deniz'in başrollerini paylaştığı dizide yaprak dökümü başladı. İlk haberi bizden alın.

kmdfffd-3.jpg

EREN KOMİSER DİZİDEN AYRILACAK MI?

41. bölümde ağır yaralanan Eren Komiser'in durumu izleyiciler tarafından merak konusu olmuştu. Herkesi şok eden sahnenin ardından 'Uğur Aslan Yargı dizisinden ayrılacak mı?' sorusu gündeme geldi. Beklenen cevap ise haberimizde.

kffdfdd.jpg

Sosyal medyada yer alan iddialara göre Yargı'nın 42. bölüm fragmanındaki yer alan detaylarda Uğur Aslan yani Eren Komiser birkaç bölüm sonra kadroya veda edeceği iddia edildi.

DİZİDEN ÇIKARTILIRSA BİR DAHA İZLEMEYİZ!

Yargı yeni bölüm fragmanındaki bu detaylar dizinin hayranlarını şaşkına çevirirken yapımcıların Eren Komiser karakterinin hikayesini bitireceği konuşuluyor. Çıkan iddialar sonrası Yargı dizisinin izleyici kitlesi peş peşe yorumlarda bulundu. Gelen yorumlarda 'Eren komiser karakteri çıkarsa bir daha izlemem' denilerek tepki gösterildi.

YARGI DİZİSİNİN KONUSU NE?

Türk televizyonlarında yayınlanan cinayet dizileri arasında Yargı dizisi kendine özel bir yer buldu. Bunun sebebi dizideki olaylara gerçekçi yaklaşım ve dizinin ana karakterlerinin çok sevilen kişiler olması. Yargı dizisinde Ilgaz kurallara bağlı bir savcı iken Ceylin aldığı davaları kazanmak için elinden geleni yapan bir avukattır. Ceylin ailesine karşı yapılan haksızlıklara isyan eder. Bu sırada kendisini cinayetlerin ortasında bulur ve Ilgazla birlikte bu durumları çözmeye çalışır. Dizide Kaan Urgancıoğlu, Pınar Deniz, Hüseyin Avni Danyal, Uğur Polat, Cezmi Baskın, Mehmet Yılmaz Ak, Zeyno Eracar gibi birçok başarılı oyuncu rol alıyor.

kmfdfdfd-41.jpg

UĞUR ASLAN KİMDİR?

Uğur Aslan 9 Şubat 1972'de Hatay'ın Reyhanlı ilçesine bağlı Melekli köyünde dokuz çocuklu bir ailenin en küçüğü olarak doğdu. İlk ve orta öğrenimini Reyhanlı Devlet Parasız Yatılı Okulunda, liseyi ise Antakya Ticaret Lisesinde tamamladı. Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi'nin Tiyatro bölümüne bağlı oyunculuk ana sanat dalından lisans derecesi ile mezun oldu.

kmfffd-8.jpg

Aslan, oyunculuk kariyerine lisede okurken oynadığı tiyatro oyunları ile başladı. Hatay Kültür Tiyatro Topluluğunun dikkatini çekti ve ilk oyunculuk deneyimine Turgut Özakman'ın Bir Şehnaz Oyun adlı oyunu ile adım attı. Oyunculuk dışında müzik ile de ilgilendiğini ve boş vakitlerinde keman ve ney çaldığını belirten Aslan, "Afara: Bir Arabesk Müzikali" adlı müzikal tiyatro performansı ile seyirci karşısında yer aldı. Ayrıca özel bir üniversitede oyunculuk dersi vermektedir.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN