Yargı'da kartlar yeniden dağıtılacak! Usta oyuncu, öyle bir karakterle kadroya dahil oldu ki...

Yargı'da kartlar yeniden dağıtılacak! Usta oyuncu, öyle bir karakterle kadroya dahil oldu ki...

Kanal D ekranlarının sevilerek izlenen dizisi Yargı yeni sezonda da fırtınalar estirmeye devam ediyor. Son bölümüyle sosyal medyada büyük yankı uyandıran Yargı'nın kadrosuna yeni bir isim dahil oldu.

Başrollerinde Pınar Deniz, Kaan Urgancıoğlu gibi başarılı isimlerin yer aldığı Yargı dizisi yeni sezonda da sıkça adından söz ettiriyor. Üçüncü sezonu da büyük ilgiyle takip edilen dizinin kadrosuna yeni bir ismin dahil olacağı öğrenildi.

yargiii.jpg

Öte yandan, senaristliğini Sema Ergenekon’un üstlendiği, Yargı dizisi dün akşam ekrana gelen bölümüyle reytinglerde zirveye oturdu

arifffff.jpg

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre; diziye usta oyuncu Arif Pişkin dahil oldu. 68. bölümden itibaren ekranda izleyeceğimiz Pişkin'in dizide kötü bir karakteri canlandıracağı öne sürüldü.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN