Yasak Elma'nın Şahika'sını hiç böyle görmediniz! Eteği "Başımızı döndürdü" dedirtti

Yasak Elma'nın Şahika'sını hiç böyle görmediniz! Eteği "Başımızı döndürdü" dedirtti

Yasak Elma dizisinde Şahika karakterine hayat veren Nesrin Cavazade, katıldığı GQ Türkiye Men Of The Year gecesinde adeta ağızları açıkta bıraktı. Güzelliğiyle dikkat çeken oyuncunun giydiği elbise sosyal medyada çok konuşuldu

Türkiye'nin ödüllü kadın oyuncuları arasında yer alan Nesrin Cavazade, GQ Türkiye Men Of The Year gecesine damgasını vurdu. Güzelliği kadar giydiği elbise ile de dikkatleri üzerine çeken oyuncu adeta baş döndürdü. Bakın Yasak Elma'nı Şahika'sı ne giydi?

sahika.jpg

YASAK ELMA'NIN ŞAHİKAS'INDAN OLAY DEKOLTE

Oyunculuğu kadar güzelliğiyle de dikkatleri üzerine çeken Nesrin Cavadzade, katıldığı bir geceye damgasını vurdu. Derin yırtmaç dekoltesiyle gözleri üzerine çeken ünlü oyuncu kusursuz fiziğini gösteri.

sahika1.jpg

YORUM YAĞMURUNA TUTULDU

Ünlü oyuncuyu görenler, "Güzellik abidesi" gibi yorumlar yaptı. Peki siz Nesrin Cavadzade'nin elbisesini nasıl buldunuz?

nesrin.jpgnesrin1.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN