Yasak Elma'ya rakip geldi! Fox TV'nin yeni dizisinde Nesrin Cavadzade şoku... Bol entrika, aşk ve gerilim

Yasak Elma'ya rakip geldi! Fox TV'nin yeni dizisinde Nesrin Cavadzade şoku... Bol entrika, aşk ve gerilim

Fox TV ekranlarının en sevilen dizilerinden olan Yasak Elma dizisine rakip geldi. 2023 sezonunda final yapan dizinin yerine resmen yenisi çekiliyor. Ay Yapım imzasıyla ekranlara gelen yeni dizide, bol bol entrika, aşk ve gerilim yer alıyor. İzleyici ekran başına kilitleyecek dizi şimdiden yoğun ilgi gördü. İşte yeni diziye dair tüm detaylar...

Fox TV ekranlarında Yasak Elma dizisinin yokluğunu aratmayacak yeni dizi bu akşam ekranlara geldi. Ay Yapımı imzasıyla ekranlara taşınan yeni dizi şimdiden yoğun ilgi gördü. Yasak Elma dizisinin final vermesiyle üzülenlere bol entrikalı, aşk ve gerilim dolu dizi paylaşıldı.

YASAK ELMA'YA RAKİP GELDİ

Meriç Acemi'nin kaleme aldığı senaryoyu, Çağrı Bayrak'ın yönettiği yeni dizi yakında izleyiciler ile buluşacak. Fox TV ekranlarında yer almaya hazırlanan "Şahane Hayatım" dizisi, oyuncularıyla birlikte basın toplantısı düzenledi. Merak edilen soruların cevaplanmasının ardından, Yasak elma dizisinde yer alan Nesrin Cavadzade dikkatleri çekti.

Yeni dizinin başrolünde; Hilal Altınbilek, Onur Tuna, Yiğit Özşener, Serkan Keskin, Nesrin Cavadzade, Sumru Yavrucuk ve Gökçe Eyüboğlu yer alıyor. Ünlü isimler bu akşam itibariyle seyirci karşısına çıktı.

ahane-hayatim-1.webp

DİZİNİN ANA KARAKTERİ

Fox TV'nin favori dizisi Yasak Elma'yı aratmayacak yeni dizi "Hayatım Şahane" entrika ve aşktan oluşuyor. Gerilim dolu sahneleriyle seyirciyi heyecanlandıran dizinin hikayesi, yaşamı boyunca zorluklara göğüs geren ve her zaman ayağa kalmayı başaran, muhteşem bir hayat sürdürürken suçlulukla yüzleşen Şebnem'in etrafında yer alıyor.

sahane-hayatim-1-bolum-izle-full-fox-tv-sahane-hayatim-birinci-bolum-tek-parca-izle-nez6.webp

YENİ DİZİNİN HİKAYESİ

İlk bölümde, Matematik şampiyonu Şebnem, ayrıcalıklı bir dünyada yaşıyor. Hayattaki zorluklar ve ilgisizliğe rağmen hayalleriyle yaşamaya devam ederken, adaletsizlikler onun durumunu zorlaştırıyor. Şebnem, yaşadığı olumsuzluklara karşı koymasıyla birlikte izleyiciyi büyülemesi hedefleniyor.

Şebnem, iki çocuğu ve kocasıyla mutlu bir hayat yaşarken, hayatını darma duman edecek olaylar kapıya dayanıyor. Geçmiş hayatından çıka gelen Niyazi, onun hayatını yıkmak için karşısına dikiliyor. Şebnem ise tehlikeden uzaklaşabilmek için elinden geleni yapıyor. Fakat, beklenmedik olaylar durumu zorlaştırıyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN