Yasemin Özilhan'ın o paylaşımı kayınvalidesinin gazabına uğradı! Birbirlerine girdiler: Bir fotoğraf tatları kaçırdı

Yasemin Özilhan'ın o paylaşımı kayınvalidesinin gazabına uğradı! Birbirlerine girdiler: Bir fotoğraf tatları kaçırdı

Yasemin Özilhan ve İzzet Özilhan evliliğine kayınvalide krizi! Oğlu İzzet Özilhan ve Yasemin Özilhan Evliliğine karşı çıkan Emine Özilhan, daha sonra orta yol buldu. Yasemin Özilhan'ın son paylaştığı fotoğraflar ise ortalığı kızıştırdı. İşte Yasemin Özilhan'ın kriz çıkaran o fotoğrafları…

Doktorlar dizisinde Ela karakteri ile hafızalara kazınan Yasemin Özilhan, 2011 yılında İzzet Özilhan ile evlendi. Türkiye'nin en zengin ailelerinden birine gelin giden güzel oyuncu evlendikten sonra da oyunculuk kariyerine son verdi. Magazin gündeminde sık sık yer alan güzel oyuncunun son paylaşımı ise evliliğinde krize neden oldu. Kayınvalidesi Emine Özilhan, son paylaşımlara tepki gösterdi. İşte Yasemin Özilhan'ın kriz çıkaran o fotoğrafları…


YASEMİN ÖZİLHAN EVLİLİĞİNDE KAYINVALİDE KRİZİ

Takvimde yer alan haber doğrultusunda son dönemde sosyal medya paylaşımları ile sık sık gündemde yer alan Yasemin Özilhan’ın kayınvalidesi ile başı dertte. Yaptığım o da işbirlikleri ile adından sıkça söz ettiren Özilhan, bazıları açıklamalarıyla da tepki topladı.

yasemin-ozilhan-1.jpg
Emine Özilhan, Yasemin Özilhan'ın yaptığı paylaşım ve açıklamaların Özilhan Ailesi’ne etkilediğini belirtirken bu durumdan rahatsızlık duyduğunu açıkladı. Yasemin Özilhan'ı uyardığı söylenen Emine Hanım'ın önceki gün yaşanan duruma fazlasıyla sinirlendi belirtildi.

yasemin-ozilhan-kayinvalide.jpg

ÜNİVERSİTEYE GİTTİ

İki çocuk annesi Yasemin Özilhan'ın moda markalarıyla yaptığı işbirliği beğeni toplarken kayınvalidesi Emine Özilhan verilen pozlardan rahatsızlık duydu. Yasemin Özilhan’ın verdiği pozlardan rahatsızlık duyan Emine Özilhan ise bu durumu İzzet Özilhan'a iletti. İzzet Özilhan'ın bu konuda eşine uyardığı ifade edildi.

yasemin-izzet-ozilhan.jpg

İzmir Amerikan Koleji mezunu olan Emine Özilhan ise liseden mezun olduktan sonra üniversiteye gitmeyen ve oyunculuk sektörüne geçiş yapan Yasemin Ergene'ye üniversite okuttuğu ve İngilizce dersler aldırdığı biliniyor. Şimdilerde tanınan isimler arasında yer alan Yasemin Özilhan ise son paylaşımlarıyla biraz tepki topladı.

yasemin-ozilhan-karin-kasi.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN