Yemekteyiz kim kazandı, birinci kim oldu?Yemekteyiz 31 Mayıs Youtube izle: İşte 10 bin TL'nin sahibi

Yemekteyiz kim kazandı, birinci kim oldu?Yemekteyiz 31 Mayıs Youtube izle: İşte 10 bin TL'nin sahibi

Yemekteyiz kim kazandı ve kim birinci oldu? soruları, 31 Mayıs Cuma günü en çok merak edilenler arasında yer alıyor. Hafta içi her gün TV8 ekranlarında yayınlanan Yemekteyiz’de 31 Mayıs Cuma günü yayınlanan son bölümü ile 10 bin TL’lik büyük ikramiyesi sahibini buluyor. Peki Yemekteyiz’de bu hafta kim kazandı? İşte Yemekteyiz yarışmasına dair aradıklarınız…

Onur Büyüktopçu’nun sunumuyla hafta içi her gün TV8 ekranlarında yayınlanan Yemekteyiz, 31 Mayıs Cuma günü 10 bin TL dağıtıyor. Yemekteyiz’de yarışan yarışmacılar, her gün hazırladığı özel menü ve sunumuyla diğer yarışmacılardan puan almak için yarışıyor. Elif Çakı, Levent Canses, Esra Ülker, Semih Oruç ve Melek Engin'in yarıştığı Yemekteyiz yarışmasında haftanın ve 10 bin TL’nin kazananı merak ediliyor. Peki Yemekteyiz’de kim kazandı, birinci kim oldu? İşte detaylar…

YEMEKTEYİZ’DE KİM BİRİNCİ OLDU?

Onur Büyüktopçu’nun sunumuyla TV8 ekranlarında yayınlanan Yemekteyiz’de haftanın birincisi belli oluyor. Yemekteyiz haftanın birincisine aşağıda belirttiğimiz linke tıklayarak erişebilirsiniz.

YEMEKTEYİZ GÜNCEL PUAN DURUMU

Yemekteyiz 31 Mayıs Cuma finali puan durumu da bugün itibarıyla netleşiyor. Puan durumuna da linke tıklayarak erişebilirsiniz.

TÜM DETAYLAR İÇİN TIKLA-ÖĞREN

YEMEKTEYİZ’DE BU HAFTANIN YARIŞMACILARI

LEVENT CANSES

İkinci gün yarışan Levent Canses, şarkıcılık yapıyor. Birçok mekânda sahne alan Levent Canses’in kendisine ait bir organizasyon şirketi bulunuyor.

ELİF ÇAKI

İlk gün yarışmacısı olan 26 yaşındaki Elif Çakı aslen Tokatlı. Evli ve 1 çocuk annesi olan Çakı, kasiyerlik ve kepçeci olarak çalışmış.

SEMİH ORUÇ

Dördüncü gün yarışmacısı Semih Oruç, aslen İzmitli ve acil tıp teknisyeni. Tek başına yaşamını idame ettiren genç yarışmacı, bu sebeple iyi yemek yapıyor.

MELEK ENGİN

Son gün yarışan 43 yaşındaki Melek Engin çocuk bakıcısı ve aslen Trabzonludur. 4 çocuğu olan Engin, bir hayli iddialı.

ESRA ÜLKER

Güzelliğiyle ön planda olan üçüncü gün yarışmacı Esra Ülker, tam bir Instagrammer ve en az diğer isimler kadar iddialı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN